RX570 vs GTX 1050Ti

RX 570 %85 daha performanslı.
Abartmayalım, %85 değil, %50.

Ayrıca arkadaşımızdaki "Laptopumda AMD var ve memnun değilim" konusunda ise şunu diyebiliriz ki laptobunuzda Ryzen işlemcisi yoksa büyük ihtimalle R5 230 tarzı eski bir ekran kartı kullandığınız için, ayrıca oyunlarda zaten laptop içinde bulunan kartlardan çok performans beklemeyin.

Laptopta NVIDIA biraz önde. Fakat oyun oynayacaksan masaüstü alman gerekir.

UserBenchmark gibi saçma sitelerin testlerini izlediğin sürece abartmaya devam edersin. Bu sitelerde forumda yasak, kuralları iyi oku.
Kıyaslama yapabilmek için atıyorum. Videolarda fark görünüyor zaten.

Düzenleme: Kurallara bakmıştım, yine bakayım

Yasaklı Siteler:
  • CPUboss.com
  • GPUBoss.com
  • Uzmanim.net

RX 570 VS 1050 Ti Bence abartalım çünkü öyle. İzlemediğim test videosu kalmadı.
%85 abartıdır, %55 zaten neredeyse 2 katı ediyor, testte de görülüyor ki birisi 45 FPS verirken(1050Ti) diğeri 90FPS veriyor, hadi 80 olsun.

Halbuki fiyatları aynı.

Ayrıca UserBenchmark ve benzeri sitelerin paylaşımı forumda yasaktır. YouTube ve benzeri olanlarda izin var.

Haksızsınız demiyorum, sadece dediğiniz birazcık abartı.
Kıyaslama yapabilmek için atıyorum. Videolarda fark görünüyor zaten.

Düzenleme: Kurallara bakmıştım, yine bakayım

Yasaklı Siteler:
  • CPUboss.com
  • GPUBoss.com
  • Uzmanim.net
UserBenchmark ile GPUBoss.com aynı şey, farketmez. Orada da tam doğru sonuçlara ulaşılamayabiliyor.

En büyük örneği aşağıdaki "Game FPS" başlığı altındaki FPS testleri, baştan aşağı yanlış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı