Çözüldü RX570 vs GTX 1650

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DARK.ZERA

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şimdi durum şu öncelikle RX 570'in daha performanslı olduğunu biliyorum ama şimdi 1627 TL'ye dolap üzerinden 4 GB ASUS ROG STRIX RX570 mi alayim yoksa 1500TL'ye elden gorerek GTX 1650 mi alayim? Ama şöyle bir şey de var dolaptaki RX570'e mining yapıldığını hiç sanmıyorum. Satıcı profili temiz yüksek wattli PSU yok profilinde 1'den fazla ekran yok ve kendi sisteminde kullaniyor kartı. Ondan sonra testler normal gibi satıcının bir endişesi vs yok kartın arkasında yağlanma göremedim fan degerleri normal gibi. Sizce hangisi alınmalı? Bir de şimdi ileride 1650'nin güncelleme alarak RX570'i geçme imkanı var mı? Çünkü 1650 daha güncel sanirsam.

Merhaba. Şimdi durum şu öncelikle RX 570'in daha performanslı olduğunu biliyorum ama şimdi 1627 TL'ye dolap üzerinden 4 GB ASUS ROG STRIX RX570 mi alayim yoksa 1500TL'ye elden gorerek GTX 1650 mi alayim? Ama şöyle bir şey de var dolaptaki RX570'e mining yapıldığını hiç sanmıyorum. Satıcı profili temiz yüksek wattli PSU yok profilinde 1'den fazla ekran yok ve kendi sisteminde kullaniyor kartı. Ondan sonra testler normal gibi satıcının bir endişesi vs yok kartın arkasında yağlanma göremedim fan degerleri normal gibi. Sizce hangisi alınmalı? Bir de şimdi ileride 1650'nin güncelleme alarak RX570'i geçme imkanı var mı? Çünkü 1650 daha güncel sanirsam.

Hocam AMD yazılım tarafında biraz canınızı sıkar WattMan'dır vs. GTX ekran kartları da güzel ama arasında 3 5 FPS fark varsa düşünmeden NVIDIA alın derim.

RX5XX serisine çok bulaşmayın. Özellikle 570 ve 580 modellerine. 1650 öneririm temiz karttır.

RX5xx serisine çok bulaşmayın. Özellikle 570 ve 580 modellerine. 1650 öneririm temiz karttır.

Hocam bende 580 var FurMark 20.dakikada 70'lerde dolanıyordu 580 bence güzel bir kart modeli AREZ RX580 8 GB Dual OC.

Hocam performans olarak 570 iyi watmann sorunu da driver dan kaynaklıdır öyle biliyorum bende 570 kullanıyorum 1 senedir çok şükür sorunu yok ama gene siz bilirsiniz

Tabii ki her kartda olmuyorda özellikle 570 yoğunluklu olarak 580 dede sorun çıkıyordu. Yoksa tabii ki iyi kart.

Hocam ben oyun içi 60 derecelerde dolandırıyorum kartı malum kasa dev gibi
Xclio Tower büyük kasa.

Hocam NVIDIA ekran kartlarına yönelmenizi tavsiye ederim hem GTX1650'yi elden alıyorsunuz eminsiniz üstelik daha iyi olur sizin için test eder alırsınız.
Evet aslında gerek bile kalmadı adamla konuştum cumartesi 1300 e elden verecek 3 ay oyun için kullanılmış sadece dükkanı varmış oraya gidicem test edicem teste mining yapılıp yapılmadığını anlayabilirmiyim yani test sonuçları kaç çıkması lazım kartın sağlıklı olduğunu anlamak icin

Konu çözüldü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı