Bu bütçede 8 GB ekran kartı var ise söyleyin.Bence değmez hocam en az 8 GB kartlara bakın.
Güncel kart olan 6500 XT, pek ihtimal vermiyorum ama PCIe 4.0 destekli işlemci ve anakartınız varsa şahane olur. PCIe 3.0 modunda performansları birbirine yakın kartlar.
4.0 anakartım yok ama ilerde yükseltebilirim, fiyat olarak da iyi fazla harcama yapmadan yeni modele geçmiş olurum.6500XT PCI 4.0'da RX 580-590 arası performans veriyor öyle bir sisteminiz var ise değiştirin.
İmkan varsa geçilir ama 570 satıp 6500 XT almak boşa masraf. Değmez.RX 6500 XT, GTX 1650 Super gücünde bir ekran kartı. YouTube’ta bir ton karşılaştırma videosu da var.
Bu bütçede 8 GB ekran kartı var ise söyleyin.
Gayet iyi olur. Bütçeniz elverişli duruma geldiğinde PCIe 4.0 destekli CPU ve anakartı yapıştırın gitsin.4.0 anakartım yok ama ilerde yükseltebilirim, fiyat olarak da iyi fazla harcama yapmadan yeni modele geçmiş olurum.
Gayet iyi olur. Bütçeniz elverişli duruma geldiğinde PCIe 4.0 destekli CPU ve anakartı yapıştırın gitsin.![]()
Şu anki sistemimde B450 ve Ryzen 3600 var uyumlu olmaz mı ki?Bana kalırsa değmez, PCIe 4.0 destekli bir sistemin yok zaten, anakarta ve işlemciye yapacağın masrafı kartın üstüne ekle git 2.elden temiz 1660 Ti-Super kovala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.