gereksiz bi yükseltme olur kalsın gerek yok.
Bunları bende biliyorumPCIe 3.0 ve 4.0 arasındaki fark veri aktarım hızı ve sundukları bant genişliği. Ekran kartının belleğinde değişen bir şey yok, dediğimiz şey darboğaz değil yani. Darboğazın bununla uzaktan yakından alakası yok.
![]()
What are the differences between PCIE 4.0 and PCIE 3.0?
Answer (1 of 3): How fast is PCIe 4.0 vs. PCIe 3.0? PCIe 4.0 is twice as fast as PCIe 3.0. PCIe 4.0 has a 16 GT/s data rate, compared to its predecessor’s 8 GT/s. In addition, each PCIe 4.0 lane configuration supports double the bandwidth of PCIe 3.0, maxing out at 32 GB/s in a 16-lane slot, or...www.quora.com
![]()
What Is PCIe? A Basic Definition
What is the meaning of PCIe? PCIe 4.0, PCIe 5.0, PCIe 6.0 and older generations explained.www.tomshardware.com
Arkadaşlar ben de biliyorum çok bir fark olmayacak performans açısından, üzerine para eklemeden değiştirebiliyorsam sıfır ve güncel bir kartım olsun en azından.gereksiz bi yükseltme olur kalsın gerek yok.
Arkadaşlar ben de biliyorum çok bir fark olmayacak performans açısından, üzerine para eklemeden değiştirebiliyorsam sıfır ve güncel bir kartım olsun en azından.
Geçiş için Rx6600 daha mantıklı daha uzun vadeli bir seçim olur
O halde tekrar düşüneyim.Kartına driver sürüm güncellemesi geldiğine göre kartın hala güncel durumdadır hiçbir fark olmuyacağı için çok gereksiz bir hareket olur en kötü alacağın kart 6600OLSUn.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.