RX570 vs RX580

Benim 4670k işlemcim r9 380 ekran kartı taktım 4gb veriyon 1080p very high gta5 te işlemci yer yer darboğaz yaşıyor. İşlemci delid yaptım yeni anakart siparisi verdim overclock yapacağım benim tavsiyem alacaksan rx 580 al vsync açarsın sorun yaşamazsın saniyorum bende stok kullanıyorum şu an.

Dostum sendeki darboğaz normal değil. O işlemci ile o ekran kartının GTA V gibi bir oyunda yüksek ayarlarda darboğaz yapması çok tuhaf.

Dostum sendeki darboğaz normal değil. O işlemci ile o ekran kartının GTA V gibi bir oyunda yüksek ayarlarda darboğaz yapması çok tuhaf.
Payback te işlemci ölüyor anlamadığım şekilde %100

Bana kalırsa forumdakilere sor. Yardımcı olacaklardır. Çünkü darboğaz olmaması lazım. İyi bir işlemci o.

orjinal oyun steamdan oynuyorum overclock yaparsam düzelir diye düşünüyorum anakart değiltireceğim.
gta.jpg

orjinal oyun steamdan oynuyorum overclock yaparsam düzelir diye düşünüyorum anakart değiltireceğim.
Eki Görüntüle 355043
Overclock yaparsan düzelebilir fakat RAM'leri Single mı yoksa Dual Channel mı kullanıyorsun? Çünkü RAM'ler Dual Channel çalışırken GPU kullanımı artıyor. Youtube'den testlerini bulabilirsin. Ciddi oranda FPS'e doğrudan etkisi var.

Overclock yaparsan düzelebilir fakat RAM'leri Single mı yoksa Dual Channel mı kullanıyorsun? Çünkü RAM'ler Dual Channel çalışırken GPU kullanımı artıyor. Youtube'den testlerini bulabilirsin. Ciddi oranda FPS'e doğrudan etkisi var.
dual kullanıyorum 4+4

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı