godmode1
Decapat
Bir hafta olmadı RX 570 alalı. İlk iki-üç gün sorunsuz çalıştı kart, yazılımı güncel olmasına rağmen. Bu adrenalin yazılımı ilk üç gün sorunsuz çalıştı fakat sonradan neden sorun çıkardı? Yazılım son günlerde güncelleme almış fakat benim sorunuma çözüm gelmedi. Denilen her şeyi yaptım fakat inatla düzelmiyor. BIOS update yaptım, Windows güncellemelerini yaptım, Afternurner ile çekirdek hızını düşürdüm ama işe yaramadı. Afterburner bir gün sorunsuz kullanmamı sağladı kartı. Fakat bu sabah yine aynı renksiz ekranı aldım. Ekran oyuna ya da uygulamaya girdiğim andan itibaren iki dakika içerisinde donuyor ve tek renge bürünüyor. Kartı iade etmek istiyorum fakat o fiyata daha iyisini alamam. Kafam çok karışık. Bir çözüm bilen lütfen yardımcı olsun, çok makbule geçer.
Arkadaşlar kartı iade edip bu kartı almayı düşünüyorum MSI GeForce GTX1050 GAMING X 2GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar görüşleriniz nedir?
++Kartın çekirdek hızını düşürüp oyun oynamadan yeni yazılım mı beklemeliyim yoksa direkt iade edip dediğim kartı mı almalıyım sizce?
Arkadaşlar kartı iade edip bu kartı almayı düşünüyorum MSI GeForce GTX1050 GAMING X 2GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar görüşleriniz nedir?
++Kartın çekirdek hızını düşürüp oyun oynamadan yeni yazılım mı beklemeliyim yoksa direkt iade edip dediğim kartı mı almalıyım sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: