Daha fazla
Ayarlarda bir tane ayar olması lazım. Onu açarsanız kırmızı uyarıyla performansı çok düşürür gibi bir uyarı veriyor. Ben de 5-6 ay önce GTX 1060 ile oynamıştım. 40 FPS civarı alırken o ayarı kapatınca +100 FPS olmuştu. Yukarıdaki arkadaşın Uber örnekleme dediği ayar olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam onu açınca kırmızı uyarı yazısı çıkıyordu.
Hocam ben de amd ekran kartı(Sapphire Pulse Rx 5700XT) kullanıyorum, Witcher3 full ultra ayarlarda ortalama -115 fps alırken gel gelelim Witcher 2 de donma sorunları yaşıyorum.Oyunun başındayım ve şu köylülerin eğildiği sahnede 20 fps i bile gördüm. Başka herhangi bi oyunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, sanırsam oyunun eski ve optimizasyon sıkıntısı olmasından dolayı fakat witcher 2 yi atlayıp witcher 3 e de geçmek istemiyorum. 1440p ye VSR ile nasıl aldığınızı söyler misiniz?Bende RX 590 ile 1080p de kasma yaşıyordum. 1440P'ye VSR ile alınca düzeldi.
AMD yazılımında Genel - Ekran sayfasında Visual Süper Resolution tikine tıklayacaksın. 4K'ya kadar sanal çözünürlük yükseltme yapabilirsin. Bu arada Skyrim'dede yine bu şekilde fps'i düzelttim.Hocam ben de amd ekran kartı(Sapphire Pulse Rx 5700XT) kullanıyorum, Witcher3 full ultra ayarlarda ortalama -115 fps alırken gel gelelim Witcher 2 de donma sorunları yaşıyorum.Oyunun başındayım ve şu köylülerin eğildiği sahnede 20 fps i bile gördüm. Başka herhangi bi oyunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, sanırsam oyunun eski ve optimizasyon sıkıntısı olmasından dolayı fakat witcher 2 yi atlayıp witcher 3 e de geçmek istemiyorum. 1440p ye VSR ile nasıl aldığınızı söyler misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.