RX5700 Sapphire Pulse mining ayarları nasıl?

Psyco34

Centipat
Arkadaşlar öncelikle selam. Oyun bilgisayarim var RX5700 ile mining yapıyorum aylık ekstra 3 - 5 ne gelse kâr işte boşta duracağına işteyken :D Sormak istedigim bilenler varsa ETH kazarken bellek sıcaklıkları 74 - 78 - 80 arası gidiyor ben sabah açıp gidiyorum cam açık gerçi 49 50 51 arası gidiyor normalde 1750 MHz olan bellek frekansını MSI Afterburner ile 50 MHz arttırdım 48mh/s kazan kart şimdi 50 51.45mh/s kazmaya başladı fakat OC'dan pek anlamadıgım için size göstermek istedim sizce nasıl iyi mi?

20210225_120124.jpg

20210225_120137.jpg

Kasanızın modeli nedir? Ona uygun fan önereceğim.

Hocam kasam zaten klima gibi nasıl desem Dark maxima V2 yeni aldım önde 2x200mm fan var 100 CFM falan veriyor kumanda da son hıza alınca bir tanesi arkada bir tane egzoz üstede 2 tane RGB olmayan Akasa Viper ve yanına Arctic P12 takılı kasa gayet serin yani.

Ben Gigabyte RX 5700 ile 3 gün aralıksız mining yaptım. Sonuç olarak 68 C geçmedi ve fanlar hiç çalışmadı. Soğutmayı çok iyi yapmışlar.

Hocam Sapphire de sogutmada başarılı lakin verdiginiz değerler bellek sıcaklığı mı yoksa kartın genel sıcaklığı mı?

Hocam kasam zaten klima gibi nasıl desem Dark maxima V2 yeni aldım önde 2x200mm fan var 100 CFM falan veriyor kumanda da son hıza alınca bir tanesi arkada bir tane egzoz üstede 2 tane RGB olmayan Akasa Viper ve yanına Arctic P12 takılı kasa gayet serin yani.

Hocam Sapphire de sogutmada başarılı lakin verdiginiz değerler bellek sıcaklığı mı yoksa kartın genel sıcaklığı mı?

Genel sıcaklık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı