RX5700 ve R5 2600 Tabanlı Sistem Tam performans çalışmıyor

287058

Hectopat
Geçenlerde sistem topladım. Ekran kartım ve işlemcim düşük seviyede çalışıyor Ryzen5 2600 ve RX5700 kullanıyorum. İşlemci %22 ile %39 arasında çalışıyor. Ekran kartım da %45 ile %69 seviyelerinde çalışıyor. PUBG, CS-GO, ETS 2 gibi birçok oyunda bu seviyelerde çok nadir bu değerlerin üstüne çıkıyor. Sebebi ne olabilir? (Daha önce format attım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun akıcılığında veya sıcaklık değerlerinde sorun yoksa sende sorun etme bence :)
olmadı 2K monitör al kafan rahat olsun.

Oyunun akıcılığında veya sıcaklık değerlerinde sorun yoksa sende sorun etme bence :)
olmadı 2K monitör al kafan rahat olsun.
Güzel diyorsun da diyelim ki aldım. Sorun çözülmedi boşa para vereceğim neye göre diyorsun yolda mı buluyoruz parayı :)
Eyw güzel diyorsun da diyelim ki aldım. Sorun çözülmedi boşa para vereceğim neye göre diyorsun yolda mı buluyoruz parayı :)
Ara ara drop yiyorum 153'den 70'e düşüyor.

O ekran kartı 1080p ekran kartı değil maalesef 1080p kralı rx590 ve 1660,ti seninkisi 2k da yeni bir monitör alana kadar vsr(virtual super resolition) idare et, ama 144 hz ise fpsnin tadını çıkarabilirsin.
Eyw güzel diyorsunda diyelimki aldım. Sorun çözülmedi boşa para vericem neye göre diyorsun yolda mı buluyoruz parayı :)

Ara ara drop yiyorum 153 den 70 e düşüyor
Vsr ile kontrol et olmadı 2k stres testi uygula. Bunları uygularken Bi programla ekran kartı kullanımını eş zamanlı olarak kontrol etmeyi de unutma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı