RX5700 XT vs RTX2060S OC

SSD, anakart, kasa ve PSU'yu aşağıdaki modeller ile değiştirin. Seçtiğiniz SSD kronik sorunlu. Kasa ve PSU'ya değinmek bile istemiyorum. Anakart'ta herhangi bir sorun yok ancak giriş seviyesi ve 3. nesil Ryzen işlemci kullanabilmeniz için BIOS Update yapmanız gerekiyor.

Eğer anakartın BIOS güncellemesi için elinizde 1. nesil işlemi varsa anakart olarak ASROCK B450M PRO4 Socket AM4 DDR4 3200MHz+ (OC) 2xM.2 USB 3.1 HDMI+DVI+VGA mATX Anakart 835775 | Trendyol bu modeli öneririm.

RAM'leri ise XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA bu model ile değiştirin. Dual Channel ile daha fazla performans alırsınız.

Kasanın hava akışı cidden çok tırt duruyor. Kasayı değişmenizi, RAM'ı dual channel( iki tane 8GB'lık RAM) kullanmanızı ve anakartı mümkünse geliştirmenizi tavsiye ederim.
Ram'i dual yapmayı açıkça düşünmüyorum çünkü ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorum belki ilerde 32 gb yükseltebilirim

Ram'i dual yapmayı açıkça düşünmüyorum çünkü ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorum belki ilerde 32 gb yükseltebilirim
16GB ilerideki 5 sene içerisinde oyunlar için yeterliliğini kaybetmeyecek. Ayrıca dual channelın verdiği performansı görmezden gelmemek gerek bence.

SSD, anakart, kasa ve PSU'yu aşağıdaki modeller ile değiştirin. Seçtiğiniz SSD kronik sorunlu. Kasa ve PSU'ya değinmek bile istemiyorum. Anakart'ta herhangi bir sorun yok ancak giriş seviyesi ve 3. nesil Ryzen işlemci kullanabilmeniz için BIOS Update yapmanız gerekiyor.

Eğer anakartın BIOS güncellemesi için elinizde 1. nesil işlemi varsa anakart olarak ASROCK B450M PRO4 Socket AM4 DDR4 3200MHz+ (OC) 2xM.2 USB 3.1 HDMI+DVI+VGA mATX Anakart 835775 | Trendyol bu modeli öneririm.

RAM'leri ise XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA bu model ile değiştirin. Dual Channel ile daha fazla performans alırsınız.
SSD'nin fiyatı olduğundan çok daha ucuz duruyor sıkıntı yoktur değil mi :D edit:Baktım normal fiyatı buymuş bu öneriniz gerçekten çok işime yarayacak teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı