RX570'e işlemci önerisi

449549

Hectopat
Sistemim: RX570 4 GB, R3 1200 3.1GHz AF, 8 GB RAM, 240 GB SSD.

Arkadaşlar, yakında bilgisayarı geliştirmek istiyorum. Sizce neyi yenilemem gerekiyor? Bana işlemci gibi geliyor. R5 3500X alsam uygun olur mu acaba?

Sistemim: RX570 4 GB, R3 1200 3.1GHz af, 8 GB RAM, 240 GB SSD.

Arkadaşlar, yakında bilgisayarı geliştirmek istiyorum. Sizce neyi yenilemem gerekiyor? Bana işlemci gibi geliyor. R5 3500X alsam uygun olur mu acaba?

RAM'in aynısından alıp 16 GB yap. İşlemciyi sonra hallet.

Aynı işlemci bende vardı gecen sene Ryzen 3 3100 aldım mutlu mesut takılıyorum öneririm sana ama o seriden sonra Ryzen 5 3600 oneririm fiyatları da pahalı değil.

Bir de 2TB HDD veya 1TB SSD'de alabilir.
Çok abarttınız, bu kadar depolamaya ihtiyaç yok.
İşlemciyi Ryzen 3 3100 yapabilirsiniz, ekran kartınızı besleyecektir. RAM'leri de 16'ya yükseltmenizi tavsiye ederim.

Çok abarttınız, bu kadar depolamaya ihtiyaç yok.
İşlemciyi Ryzen 3 3100 yapabilirsiniz, ekran kartınızı besleyecektir. RAM'leri de 16'ya yükseltmenizi tavsiye ederim.

Aslında bu kadar depolamaya ihtiyaç var. Günümüz oyunları çok büyük.

Aslında bu kadar depolamaya ihtiyaç var. Günümüz oyunları çok büyük.
İyi de sırf oyunlar büyük diye ekran kartından daha fazla fiyata depolama almak mantıklı mı sence? Bir ton CoD ve BF oyununa para verebilecek insan böyle bir sistem kullanmaz zaten, 3TB alanı doldurmak için bu kadar oyun gerek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…