Firehorse MK II
Megapat
Daha fazla
Sakın yapma. 1080p Ultra ayarlarda bile öksüren bir karttır. Yüksek FPS için orta ayarlarda 1080p çözünürlükte kullanmak gerekecektir. 2K? İmkansız değil. 2k düşük ayarlarda 30-40 FPS oynamak istersen başka. Senin ne istediğini iyi belirlemen gerekir. Yüksek ayarlada görsel şölen mi? Yüksek FPS mi? İki senaryoda bike 2K için yetersizdir. Siz üreticilerin 2K için tasarlanmıştır dediklerine bakmayın. Onlar için 4K Low ayarlarda 15 FPS alsa bile bu kart 4K ya uygundur derler.
Oyunun optimizasyonuna göre değişir 60 FPS alıp alamaması. Mesela DX 11 kullanan oyunda alamayabilir. DX 12 kullanan oyunlarda 60 FPS'yi geçebilir. Yahu aramadan etmeden konuşmayın yahu. Ne yani, RX 580 alan adam 720p mi oynasın?Bunun nesi yanlış bilgilendirme anlamadım? 1080P için tasarlanmış bir karttır demişim. 2K için tasarlandı herhalde bizim haberimiz yok. RX 580 2K'da son çıkan oyunlarda daha 60FPS oynatamıyor sen rahatlıkla alabilirsin diyorsun.
2K düşük ayarda 30 40 fps mi ? Şu cümlenden buram buram bilgisizlik akıyor. Yüksek ayarda en az 45-50 fps almazsa (tabiki her oyunda değil) ben yıllardır boşuna donanımla ilgilenmişim hiçbir şey bilmiyorum.Sakın yapma. 1080p Ultra ayarlarda bile öksüren bir karttır. Yüksek FPS için orta ayarlarda 1080p çözünürlükte kullanmak gerekecektir. 2K? İmkansız değil. 2k düşük ayarlarda 30-40 FPS oynamak istersen başka. Senin ne istediğini iyi belirlemen gerekir. Yüksek ayarlada görsel şölen mi? Yüksek FPS mi? İki senaryoda bike 2K için yetersizdir. Siz üreticilerin 2K için tasarlanmıştır dediklerine bakmayın. Onlar için 4K Low ayarlarda 15 FPS alsa bile bu kart 4K ya uygundur derler.
Ben arkadaşa 720P monitörle ilgili bir şey demedim. Bir kaç oyun haricinde 2K'da 60FPS veremiyor o kart. Üstüne ben uzun süre kullanıcam ve grafik takıntım var diyor. Daha şimdiden 2K'da zorlanan kart bir yıl sonra ayar kısmaya başlayacak ki bu arkadaş için kötü bir şey çünkü grafik önemli benim için diyor. Buyrun buda testleri. 2K testlerini aşağıya inip bakabilirsiniz.Oyunun optimizasyonuna göre değişir 60 FPS alıp alamaması. Mesela DX 11 kullanan oyunda alamayabilir. DX 12 kullanan oyunlarda 60 FPS'yi geçebilir. Yahu aramadan etmeden konuşmayın yahu. Ne yani, RX 580 alan adam 720p mi oynasın?
Şunu sorayım; GTX 1060 alsam, 2K'da 60 FPS alabilir miyim?
@kifkaf şunu izle daha da konuşma;Şunu sorayım; GTX 1060 alsam, 2K'da 60 FPS alabilir miyim?
Dostum lütfen Youtubeden izlediğin birkaç video ile birileri ile bilgi yarıştırma cevabını yaz ve devamını getirme.Aynen bunların iletilerini okuyunca donanım bilgimden şüphe duyuyorum. Bunların istediği herhalde ultra ayarlarda 120 fps
Video yükleneli 2 yıl olmuş dostum. O zamanın oyunlarıyla şimdiki aynı mı? Sen kartın iki yıl önceki performansı üzerinden öneriyorsun o zaman? bir sene sonra ayar kısmaya başlayacak 2K'da. Bu sefer akıcı oyun deneyimi olmayacak. Onun yerine 1080P'de kullanıp 2-3 yıl götürür. Sen öyle bir konuşuyorsun ki oyunlar hep aynı teknolojide kalacak ve hiç gelişmeyecek. Üstüne bide arkadaşımız uzun süre kullanacağım diyor. Sen hala 2K önerme peşindesin.Yahu bak, anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Siz benim soruma cevap verir misiniz?
@kifkaf şunu izle daha da konuşma;
Unutmadan, ilk teste bakıp çıkma oyun DirectX 11 kullanıyor. 2. testte yani, Rise Of Tomb Raider oyununda DirectX 12 ile 2K Ultra ayarlarda 70 FPS civarı ile başlıyor. DirectX versiyonu "Ö-NEM-Lİ-DİR". Tamam mı aslanım? İzlemek istemezsen test özeti DirectX 11-12 fark etmeksizin 50 FPS+ alan bir karttır RX 580.
Grafik takintimda kastim öyle ultra rekabetci oyun oynamiyorum film de izliyorum o yuzden goruntu onemli benim icin. 2k Monitör alip bazi 3a seviyesindeki oyunlarda goruntuyu 1080p ye ceksem pixellerde cok bozulma olur mu? Sanirim 1080p high ve 2k Orta ayarlar asagi yukari benzer fps i verecek.Ben arkadaşa 720P monitörle ilgili bir şey demedim. Bir kaç oyun haricinde 2K'da 60FPS veremiyor o kart. Üstüne ben uzun süre kullanıcam ve grafik takıntım var diyor. Daha şimdiden 2K'da zorlanan kart bir yıl sonra ayar kısmaya başlayacak ki bu arkadaş için kötü bir şey çünkü grafik önemli benim için diyor. Buyrun buda testleri. 2K testlerini aşağıya inip bakabilirsiniz.
RX 580 with Ryzen 5 2600 1080p, 1440p, Ultrawide, 4K benchmarks at Ultra Quality - GPUCheck United States / USA
We benchmark RX 580 and Ryzen 5 2600 at Ultra Quality settings in 57 games and in 1080p, 1440p, and 4K. With a review of specifications, price, power, temperature, and CPU bottlenecks.www.gpucheck.com
2K düşük ayarda 30 40 fps mi ? Şu cümlenden buram buram bilgisizlik akıyor. Yüksek ayarda en az 45-50 fps almazsa (tabiki her oyunda değil) ben yıllardır boşuna donanımla ilgilenmişim hiçbir şey bilmiyorum.