RX580 8 GB sistem ne kadar eder?

Aileme danışıp size oradan yazacağım.
Pazarlıksız vermeyi düşünüyorum haberin olsun. İyice araştırdım. Gayet iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Rx570 li sistemlere 5e yakın fiyatlar yazmışlar. Sadece 2 oyun oynuyorum cs go ve pubg
5600xt li sistemde yapabilirim belki. Kendim kurmak istiyorum tek tek sipariş verip hiç kendim toplamadım.

Pazarlıksız vermeyi düşünüyorum haberin olsun. İyice araştırdım. Gayet iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Rx570 li sistemlere 5e yakın fiyatlar yazmışlar. Sadece 2 oyun oynuyorum cs go ve pubg
5600xt li sistemde yapabilirim belki. Kendim kurmak istiyorum tek tek sipariş verip hiç kendim toplamadım.
Ucuz bile yazmışsınız aslında. Neyse, şimdiden hayırlı olsun @Lux ultisi kullanan kedi

Aynı ekran kartı bende de var ama kutusunu kaybettim sadece kutuyu bulma şansım var mı 3000 serisi alacağım zaman satmak istiyorum kutu yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı