RX580 8 GB sistem stres testi yaparken kilitleniyor

LiterallyChibi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba AIDA64 üzerinden stres testi yaparken 1 dakika 30 saniye sonrasında bilgisayar kilitleniyor, ekran olduğu gibi kalıyor ve klavye mouse gidiyor sistem, ben reset tuşundan yeniden başlatana dek öyle kalmaya devam ediyor. Gerekli bilgileri aşağıya bırakıyorum.
  • AMD Ryzen 5 3400G.
  • RX580 8 GB.
  • 400W güç kaynağı detay bilmiyorum.
  • ASUS B450M-A Pro Max.
Okuduğum bir Technopat forumuna göre şu şekilde yapılması gerektiği söyleniyordu fakat 1 dakikada sistem gidiyor.

1719352160424.png

Güç kaynağı yetersiz geliyordur.

12 volt kaç veriyor?

Elimde farklı PSU bulunmuyor, görselde ki 5 testi birden yapmak yerine hepsini teker teker yapsam ve kapanma olmazsa sorunun güç kaynağında olduğunu varsayabilir miyiz?

İşlemcinin dahili grafiği ile bu testi yapmayı dene, yine sorun devam ederse güç kaynağın bozuk olabilir, donmaz ise güç kaynağın yetersiz kalıyordur.

İşlemcinin dahili grafiği ile bu testi yapmayı dene, yine sorun devam ederse güç kaynağın bozuk olabilir, donmaz ise güç kaynağın yetersiz kalıyordur.
Sadece işlemci ve ekran kartını denerken sorun olmadı fakat diğer seçenekler devreye girdiği zaman hatta sadece FPU, Cache ve System Memory seçince bile önce Hardware failure detected hatası aldım sonra da ilk 5 saniye de bilgisayar kitlenmesi gibi sorunlarla karşılaştım.

1719356900924.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı