RX580 Armor 8GB vs MSI GTX 1050Ti Gaming

RX 580, GTX 1050 Ti kartından çok daha iyi. Armor modelleri diğer modellere göre daha zayıf soğutmaya sahip. Bu sana fazla bir sorun çıkarmaz çok uzun süreli oyun oynamaz isen fakat almışken başka modellerine bak.

RX580, marka ise Sapphire Nitro+ Special Edition olmalı. MSI soğutma bakımından sınıfta kaldı.

Hayırlı olsun ama internette kampanyalar sayede yarısından biraz daha pahalıya alabilirsiniz.

Vatan'da Rx 580 8 GB için seçenek yok MSI armor modeli var sadece 1800 TL verilmez ona bence.
O paraya Hepsiburada üstünden Rx 590 alırsın.
Sapphire Radeon RX 590 8 GB GDDR5 NITRO Ekran Kartı Fiyatı
İşlemci olarakta ilerde başım ağrımasın kafam rahat olsun dersen R5 2600 almanı öneririm.
1300x ile R3 2200G arasında pek performans farkı yok ama 200 TL fiyat farkı var.

Dostum bu yazdıklarına çok kafam takıldı rx590 dediğin gibi çok daha iyi ekran kartı senle bi konuşalım.
Ben genellikle PUBG ve ETS2 oynayan biriyim bana hiçbir oyunda darboğaz vermeyecek ve takılmadan rahatça oynatacak bi sistem lazımdı bende rx580 armor 8gb ı buldum vatandan sipariş ettim haftaya bugün elimde olacak hala iptal şansım var iptal edip RX590 alsam daha mı iyi olur neden açıklarmısın

RX590 RX580'in yenilenmiş ve bazı özellikleri değiştirilmiş hali. Bu yüzden daha performanslı ve daha güçlü bir kart. Bence iptal edip Sapphire in Rx590unu almalısın.

Arkadaşlar peki size bir soru MSİ RX580 Armor 8GB mı
Sapphire Nitro+ OC RX580 8GB mı

RX590 RX580'in yenilenmiş ve bazı özellikleri değiştirilmiş hali. Bu yüzden daha performanslı ve daha güçlü bir kart. Bence iptal edip Sapphire in Rx590unu almalısın.
Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition 8GB
diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…