RX580 Armor nasıldır?

Bütçe
4300 4400

yêkkâ

Centipat
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. 4300 4400 TL arasında bir bütçem var ve bir bilgisayar almak istedim.

Bu sistem çok hoşuma gitti gerek anakartı işlemcisi vs. Ama ekran kartı RX580 Armor'lar çok ısınıyormuş ve sonradan sıkıntı yaratır diyorlar. ben de biraz almaya çekindim ne yapmalıyım? GTX 1650 düşündüm ama bu sisteme o kart bence düşük kalır ve RX580 8 GB'ın performansını veremez diye düşünüyorum.
yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa gayet iyi olsa da PSU konusunda Power Boost güven vermiyor. RX 580 Armor da soğutma konusunda pek başarılı değil. Önerim:

Bu bilgisayarın ekran kartını 5500 XT Mech yapın. 4.383 TL tutuyor. 5500 XT performans olarak RX 580 ile RX 590 arasında. TDP ve ısı olarak daha düşük, GDDR6 bellek kullanıyor.

5500XT optimizasyon sıkıntısı var falan diyorlar yazılımsal olarak problemli bir ürün yazıyor internette yoksa aklıma ilk gelen 5500XT oldu ama internette biraz araştırınca bunları okudum bu konu hakkınsa ne düşünüyorsun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı