RX580 CS:GO kasma sorunu

xianpw

Hectopat
Arkadaşlar PC daha birkaç haftalık ekran kartım RX580 bu zamana kadar gram kasma gibi sorun yoktu driver güncelledim.
CS:GO açılınca istemci FPS 10 larda ne olmuş olabilir? Lütfen çözümlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC daha birkaç haftalık ekran kartım RX580 bu zamana kadar gram kasma gibi sorun yoktu driver güncelledim.
CS:GO açılınca istemci FPS 10 larda ne olmuş olabilir? Lütfen çözümlerinizi bekliyorum.
Ayarlardan tam ekran veya tam ekran pencereli ayarlarının ikisini de deneyin.

dostum hata şöyle tam olarak pc alındığında nberi oynamadım ms ayarlarıyla 59ms demiş şimdi 144 e alayım dedim tam ekranda acayip kasıyor ? sorunu nasıl çözebilirim
evet dediğin gibi yaptım tam ekran seçeneğinden tam ekran pencereli seçeneiğini yaptım sorun halloldu da hep böyle mi oynayacaağım tam ekranda neden öyle hata veriyor sorması?

bir de şöyle bir şey daha var 1920x1080 de oynamayınca da kasıyor yani şart 1920 1080 de oynamam ama ben 1024x768 de oynamak istiyorum ne masaüstünden çözünürşüğü mü değiştirmem gerek

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı