RX580 Düşük Performans

canvez

Hectopat
Arkadaslar RX580 8 GB OC sahibim, aldıgımdan beri oyunlarda bir farklilik hissediyorum BF5'de biyer patlıyor alevler karelesiyor mesela Black Desert Online oynuyorum takilmalar oluyor aksiyonda kucuk kucuk takilmalar. Bir de ben format attim simdi önceden Full Ultra aciyordum Black Desert simdi bir bozuldu goruntu cok kotu, mouse acılıs ekranında gozukmuyor falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı kuzenimde de var ve benim GTX 1650 Mobil versiyonumdan çok daha iyi, onda da benzer bir sorun vardı ve güncelleyerek çözdü. Ya da eski bir sürüme güncelleyerek tam hatırlayamadım.

sorunu çözebildiniz mi aynı dertten bende muzdaribim gigabyte rx 580 8 gb kullanıyorum grind yaparken inanılmaz takılıyor ve grafik farketmiyor optimizasyonda ya da yüksek ayarlarda aynı şekilde aynı problemi görüyorum

Radeonun eski sürümünü yükle kardeşim kuzenim böyle çözdü.
O da olmazsa BIOS güncelle.
sorunu çözebildiniz mi aynı dertten bende muzdaribim gigabyte rx 580 8 gb kullanıyorum grind yaparken inanılmaz takılıyor ve grafik farketmiyor optimizasyonda ya da yüksek ayarlarda aynı şekilde aynı problemi görüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı