RX580 ekran kartı GPU usage sorunu

Asus rog strix rx580 8gb var istersen ayarları yap dene. Birde mönitör farkıda var onuda unutma lütfen.

Monitörü ayarlardan 144 Hz'den düşür arkadaşının muhtemelen o HZ değerinde monitörü yoktur onunla alakalı bende PUBG sabit 75 Hz'de takılıyım Ultra'da sende onu düşür ya da FPS aç oyundan CS:GO'da ki gibi.

sorunun monitörün hz değerinden kaynaklandığınımı söylüyorsunuz ?
oyun içi değerler bunlar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    348 KB · Görüntüleme: 56
Oyun ayarlarından değil de masaüstünde görüntü ayarlarından bir denesene HZ değerini bir düşür sana zahmet.

Hocam, oyun oynarken Radeon'un arayüzünden metrics overlayi açıp, oradaki GPU PWR kısmına bakar mısınız? Yük altında en az 70 80 seviyelerinde dolaşması lazım sürekli. Altına düşüyorsa biraz sıkıntılı. Benim aklıma ekran karıtnın yeterince güç çekemiyor olabileceği falan geliyor. Gamepower PSU'lar kaliteli mi bilmiyorum, benim tavsiyem ekran kartını farklı bir setupta denemeniz. Hatta bence bir bilgisayarcıya götürüp farklı bir PSU'yu sizin setupınızda denemek daha sağlıklı bir sonuç verebilir sorunun nereden kaynaklandığını anlamak adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…