RX580 ekran kartı GPU usage sorunu

Monitörü ayarlardan 144 Hz'den düşür arkadaşının muhtemelen o HZ değerinde monitörü yoktur onunla alakalı bende PUBG sabit 75 Hz'de takılıyım Ultra'da sende onu düşür ya da FPS aç oyundan CS:GO'da ki gibi.

Monitörü ayarlardan 144 Hz'den düşür arkadaşının muhtemelen o HZ değerinde monitörü yoktur onunla alakalı bende PUBG sabit 75 Hz'de takılıyım Ultra'da sende onu düşür ya da FPS aç oyundan CS:GO'da ki gibi.
sorunun monitörün hz değerinden kaynaklandığınımı söylüyorsunuz ?
oyun içi değerler bunlar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    348 KB · Görüntüleme: 56
Hocam, oyun oynarken Radeon'un arayüzünden metrics overlayi açıp, oradaki GPU PWR kısmına bakar mısınız? Yük altında en az 70 80 seviyelerinde dolaşması lazım sürekli. Altına düşüyorsa biraz sıkıntılı. Benim aklıma ekran karıtnın yeterince güç çekemiyor olabileceği falan geliyor. Gamepower PSU'lar kaliteli mi bilmiyorum, benim tavsiyem ekran kartını farklı bir setupta denemeniz. Hatta bence bir bilgisayarcıya götürüp farklı bir PSU'yu sizin setupınızda denemek daha sağlıklı bir sonuç verebilir sorunun nereden kaynaklandığını anlamak adına.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı