RX580 eksileri nelerdir?

Arkadaşımda 1660 Ti var 82 derece de oynuyor nasıl olacak şimdi?

Ona bir şey diyemem fakat benim kasam bayağı bayağı eski 6-7 belki 8 senelik bir kasa. Açıkcası kasa hakkında hiçbir fikrim yok soğutması hakkında da bilgim yok. Tek bildiğim bu eski kasa ile Antalya'nın sıcağında bile ısınmadığı.

Link olarak bırakayım modelini.

Yok ya olur mu NVIDIA buz gibi çalışır AMD yanıyor derler :D.

Ben şunu gerçekten öğrendim, artık bu forumlarda soylenenlerin yuzde 95'i kulaktan dolma. Kimsenin bir fikri yok bilgisi sıfır kulaktan duyuyor gelip buraya yaziyorlar. Yahu hiçbir şey bilmiyorsaniz açın YouTube'dan izleyin NVIDIA AMD kartlar karşılaştırmasini sıcaklık degerlerini. Kim dediyse ilk AMD yaniyor diye adı öyle kalmış kartın ya vallahi.

Asus ROG Strix RX 580 kullanıyorum 1 senedir. Şu oyunlarda ve bazen videolarda ekranın kare kare bölünmesine sebep olan arızayı veriyor. Kart sanırım fabrika arızalı. Birkaç kere de mavi ekran hatası aldım ama kart yüzünden mi bilmiyorum. Ama bunun dışında ısınma ve FPS sorunu yaşamadım.

Ya şöyle oluyor o zaman; RX580'de de 1650S'de de sorun yaşanabiliyor fakat RX580 sorun yaşanma oranı daha yüksek diyebilir miyiz?
RX580'in hem pahalı, hem driver sorunları, hem güç tüketiminin çok olmasından ben 1650S daha iyi olarak görüyorum.

Nedense şu driver sorunlarını benle birlikte dünyada 3 kişi falan yaşamadı sanırım. Herkes aynı dertten muzdarip olduğunu söylüyor. Evet ısınıyor onu inkar edemem ama ufacık bir araştırmayla undervolt yaparak ve oyunun sistem gereksinimlerine göre fanları çalıştırarak bunlar da minimuma iniyor.

ASUS ROG STRIX modeli var bende de yeni çıkan kartlara göz gezdiriyorum. Yine alacak olsam ROG STRIX alırım. Fazla ödemeyi göze alacak soğutma performansı sunuyor. Gönlümde taht kurdu.

Yaklaşık 1 senedir MSİ RX580 ARMOR kullanıyorum. Söylediğiniz gibi ısınma , driver sorunu , güncelleme sorunu , ısı sıcaklık sorunu hiç ama hiç yaşamadım. Oyunlarda 55-65 arası sıcaklıkların üstüne hiç çıkmadı.Gayette günümüz oyunlarına yetiyor fazlasıyla.Hurafelere aldanmayın.

Yaklaşık 1 senedir MSİ RX580 ARMOR kullanıyorum. Söylediğiniz gibi ısınma , driver sorunu , güncelleme sorunu , ısı sıcaklık sorunu hiç ama hiç yaşamadım. Oyunlarda 55-65 arası sıcaklıkların üstüne hiç çıkmadı.Gayette günümüz oyunlarına yetiyor fazlasıyla.Hurafelere aldanmayın.
Bazısında sorun yaşanmıyor o şekil fakat 1650S'de hem az elektrik kullanımı, hem ucuz olmasından daha seçilebilir bir kart değil mi RX580'e göre?

Bazısında sorun yaşanmıyor o şekil fakat 1650S'de hem az elektrik kullanımı, hem ucuz olmasından daha seçilebilir bir kart değil mi RX580'e göre?
Aralarında pekte fiyat farkı olduğu söylenemez.1650S i inceleme fırsatım olmadı youtubeda karşılaştırmaları vardır illaki ama kullanıcısı olarak RX580den memnunum. Karar sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı