Çözüldü RX580 Görüntü Veriyor Ama Aygıt Yöneticisinde Görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Skyress

Megapat
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni sistem topladım ve eski Harddisk'imi taktım. Sistem çalışıyor, ama sistem ekran kartını algılamıyor sanırım. Ekran kartının fanları dönüyor ama sistemde gözükmüyor. Bir çözümü var mı? Ekran Kartı Modeli: Sapphire RX580 8 GB Pulse OC

Çözüm
Arkadaşlar, yukarıda da yazdığım gibi eski hard diskimi taktım sisteme test için. Yani eski bilgisayarımda Windows 10 32 Bit kuruluydu. Yarın bir USB Bellek hazırlayıp SSD üzerine Windows 10 64 Bit kuracağım.

Arkadaşlar Windows 10 64 Bit kurup driverları kurdum ve sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.
Arkadaşlar, yukarıda da yazdığım gibi eski hard diskimi taktım sisteme test için. Yani eski bilgisayarımda Windows 10 32 Bit kuruluydu. Yarın bir USB Bellek hazırlayıp SSD üzerine Windows 10 64 Bit kuracağım.

Arkadaşlar Windows 10 64 Bit kurup driverları kurdum ve sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…