RX580 GPU-Z sonucu normal mi?

wekancy

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
395943

Selamlar. MSI ARMOR RX580 8GB 256BIT ekran kartına sahibim. GPU-Z testi yaptığımda bu sonuç ortaya çıktı. Bu sonuç normal mi? Dalgalanmaların sebebi ne olabilir? 1366mhz olmasına rağmen GPU Clock'un düşük olma sebebi nedir? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Hepsibura'da hiç şaşırmadım. Ben de Black Friday'den aldım kullanılmış kart yolladılar altı aydır tüketici hakları ile uğraşıyorum. Ürünü ilk test ettiğim de sıcaklıkları sizin kiyle aynı çıktı hemen kutuya koydum ve tüketici haklarından sonucun çıkmasını bekliyorum.

İncelemek isterseniz buyrun:

AAA bir oyunda test et.
O tarz oyunlarda test etmiştim. Ekran kartım 6 aylık. Bu kullandığım 6 ay zarfında benimle aynı sisteme sahip insanlardan daha düşük performans alıyordum. AAA oyunlarda ise anlık performans düşüşleri alıyordum. Format atıp temiz bir kurulum yaptım. Yine bir şeyler değişmedi.
Bitcoin vakası gibi geldi bana. Güç beslemesi iyi olmadığı için saat hızı düşük olabilir. Arkadaş bilgi verirse daha iyi anlaşılır.
Hepsiburada'nın kendisinden sıfır olarak 6 ay önce aldım. Performans düşüşlerini bariz olarak yaşıyordum. Mining ile ilgili bilgim yok. Bu kart ile mining yapıldığını mı düşünüyoruz? Eğer öyle ise garanti başvuruma ekleyeyim mining olayını.

Son düzenleme:
Karta undervolt yapılmış gibi gözüküyor 1'in altındaki voltaj hiç normal değil. Yani mining yaparken yada normal kullanımda elektrik az harcansın diye kartın voltajını düşürmek.
Bana mining vakası gibi geldi, ısısı inanılmaz yüksek. CPU ve GPU arasında inanılmaz büyük bir fark var, iki kat gibi resmen.

Isıda hiçbir sorun yok gayet normal. Kartın voltaj'ına bariz müdahale edilmiş gibi geldi bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı