burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 5 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. 2 gündür oyun oynarken bu hatayı alıyorum ve hata aldığım oyun Forza Horizon 3.ne olduğunu anlamadım, 1-2 saat sorunsuz oynarken aniden donuyor ve bu hata geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. 2 gündür oyun oynarken bu hatayı alıyorum ve hata aldığım oyun Forza Horizon 3.ne olduğunu anlamadım, 1-2 saat sorunsuz oynarken aniden donuyor ve bu hata geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Eylül 2020 #2 Bu aldığınız hatayı bizimle de paylaşabilir misiniz mesela? Artı 0 Eksi
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 5 Eylül 2020 #3 FH3 sorunlu bir oyun. Aldığınız hatanın resmini falan tam olarak paylabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 5 Eylül 2020 #4 Recep Baltaş dedi: Bu aldığınız hatayı bizimle de paylaşabilir misiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki o an ekran fotoğrafı alamıyorum. Durduruldu yazıyor ve ekran 1-2 defa gidip geliyor, öyle düzeliyor. Hatayı buldum buyurun fotoğrafı. Dosya Ekleri Hata.jpg 46 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu aldığınız hatayı bizimle de paylaşabilir misiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki o an ekran fotoğrafı alamıyorum. Durduruldu yazıyor ve ekran 1-2 defa gidip geliyor, öyle düzeliyor. Hatayı buldum buyurun fotoğrafı.