RX580 i3 10100F sistemde ne yükseltilmeli?

Hocam Intel DDR4 için kesinlikle pişmanlık keşke en başta AM4 soket bir anakart alsaydınız mesela elinizde R5 3600 falan olsaydı basit bir upgrade ile R9 5900X veya R7 5800x3D işlemcilerinden biri ile RTX 4070 Ti Super/RTX 4080 2K ayarlarda besleyebilirdiniz.

Evet hocam sistemi ben almamıştım babam aldı Intel işlemci pek sevmiyorum zaten.

Hocam parçalar 8K etmez zaten, bütçenin üzerine eklersek o kadar eder diye yazdım.
Bütçesi 5-6k satsa 8-9k eder, diye düşnüüyorum.

Hocam bilmediğimden soruyorum o seride WattMan var mıdır RX 580'den çok çektim tekme atasım geliyor karta.

WattMan çok kişisel bir hata hocam, iyi parçalar kullanırsan bir sorun olmuyor ben RX 5600XT'yi alalı 3 ay oldu yaklaşık. İdare etsin diye aldım yeni sistem alana kadar şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama ben RX 570 kullanırken de bir sorun yaşamıyordum.

Hocam bilmediğimden soruyorum o seride WattMan var mıdır RX 580'den çok çektim tekme atasım geliyor karta.

Hayır hocam o RX 500 serisinde bile bir ihtimal oluyor ve genelde Power kaynaklı oluyor.

Aynısı bende de öyle oldu, temiz kullanınca bir şey olmuyor.
İnsanlar Full şikayetçi ancak RX 560 kullandım 1 kere WattMan yemedim.

Hocam parçalar 8K etmez zaten, bütçenin üzerine eklersek o kadar eder diye yazdım.
Bütçesi 5-6k satsa 8-9k eder, diye düşnüüyorum.

O şekilde 10k civarına çıkabilir evet belki, benim de aklıma gelmişti elimdeki sistemde AM4'e geçmek ama bir bakıma saçma, hemen hemen aynı performansı alacak 10400F alsa, yorulduğuna değmez ve fazladan para harcayacak.

Ben elimdeki sistemden direkt AM5'e geçmeyi bütçeyi toparladığım anda. Arkadaşta bu şekilde yapsa daha az yorulur. DDR4'ten DDR4'e geçmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…