RX580 i3 10100F sistemde ne yükseltilmeli?

Monitör alacaksanız alın. Yoksa soket değiştirmeden sistemi yükseltmek bence saçmalık. İşlemciye göre ekran kartı almak da saçmalık çünkü daha iyi işlemci alınca düşük kalacak. En ucuzundan 12100F alsanız mesela…

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

RX 6600 XT Alabilirsin, darboğazı hissetmessin, ancak bütçeni 1-2K arttırabilirsen, yukarıdakiler ile sistemi yenile, işlemciyi 5600 yap.

Total 9.5K Tutuyor, 6K elinde var, 1.5-2K ekran kartı, işlemci + anakart 2-2.5k desek yetiyor.

Elindeki parçalar 8K etmez. Çok yakın bir sistem kullanıyorum bugün kasayı değiştirip satsam(ikinci elden şöyle pavyon specs bir kasa bulsam) yine benim PC o kadar etmez edeceği Max 7K ki parçalarım şu şekilde.

MSI B560M A Pro anakart.
i3 10105F.
A data D30 8x2.
MSI RX 5600XT.
Toshiba 256 GB M.2 SSD.
PSU 650W(markası iyi ama aklıma gelmedi)
Kasam sleeper.

Intel sistemler zor satılıyor ve değeri çabuk düşüyor.

RX 6600 XT alabilirsin, darboğazı hissetmessin, ancak bütçeni 1-2K arttırabilirsen, yukarıdakiler ile sistemi yenile, işlemciyi 5600 yap.

Total 9.5k tutuyor, 6K elinde var, 1.5-2K ekran kartı, işlemci + anakart 2-2.5k desek yetiyor.

Ekran kartını pek satabileceğimi düşünmüyorum hocam diğer fanı kendi kendine çıktı tek fanla kullanıyorum takılmıyorda :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı