RX580 için PSU önerisi

• Konuyu başlatan Kwak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.371
Bütçe
400TL

Kwak

Hectopat
Yer
İngiltere
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050
Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F

Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3
Logitech G29/ Fantech Eos2S

Mobil:Poco X7 Pro
Honor Pad V9
iPhone 14 Pro Max(satıldı)
Son düzenleyen: Moderatör:
Yada.
80+ Prizden çekilen elektrikle alakalı genel olarak elektrik faturasına yansır.

Olabilirse 400TL üstüne çıkmak istemiyorum. Elimdeki bombadan kurtulmak istiyorum.

Ryzen 5 2600 Gigabyte RX580 8 GB Crucial16 GB 2400MHz (3000MHz OC) Gigabyte A320M-S2H

80+ ne kadar önemli?
80+ verimlilik sertifikasıdır. Sisteminize 650W gerekiyorsa, 650W Bronz kullanmak mantıklı değildir. Bronz kullanacaksanız 750-800 alırsınız. Ya da 650W Gold alırsınız. Çünkü ikisi de 650W çekerken Gold bunu daha iyi kullanır. En kısa böyle anlatabilirim. İmkanınız varsa Gold alın.

+80 olması şart değil.

Kullanım süresi arttıkça elektrikten kazanmanızı sağlar, başka iyi yönleri de var tabii ki.
Ancak model sağlamsa ve sisteminizi besliyorsa tercih edebilirsiniz.

Sertifika olayını öyle bir anlatıyorsunuz ki gören üstünde sırf sertifika var diye adı madı duyulmamış markaya atlayacak.
Bana mı diyorsunuz? Eğer öyleyse arkadaş sertifikanın ne olduğunu sormuş ben de anlattım. PSU korumalarından bahseden yok. Olsaydı onları da anlatırdım. Power Boost önermedik burada sonuçta.

Bana mı diyorsunuz? Eğer öyleyse arkadaş sertifikanın ne olduğunu sormuş ben de anlattım. PSU korumalarından bahseden yok. Olsaydı onları da anlatırdım. Power Boost önermedik burada sonuçta.

Yok sana özel değil genel olarak forumda böyle bir algı var şahsen ben 6 yıldır Darkninja çöp PSU kullanıyorum ve daha patlamadım o yüzden bir steroidli şarj cihazına neden 1000TL verilmeli bana mantıklı gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı