Test zamanında çekseydiniz keşke fotoğrafını ama değerlerde sorun yok gibi, sıcaklık maksimum kaç gördü acaba? Genelde çok ısınıyor diyorlar bu kart için.
Oyunlardaki performansım yüksek. Ama bu aralar mavi ekran hatası almaya başladım. Parçalarda sorun mu var diye test yapmaya karar verdim. Bilgileri de sipariş listesinden attığım için 1 X yazıyor
8x MSAA olduğu için olabilir mi?
Mavi ekran vermesinin sebebi RAM'lerin 3000 MHz olmasından kaynaklanabilir. Ben 2933 MHz yaptım bellek hızlarını artık mavi ekran almıyorum.
Oyunlardaki performansım yüksek. Ama bu aralar mavi ekran hatası almaya başladım. Parçalarda sorun mu var diye test yapmaya karar verdim. Bilgileri de sipariş listesinden attığım için 1 X yazıyor
0xMSAA ile yaptığınız içindir o, 1 saat yapmak iyi değildir neden zorlasın ki?
Test zamanında çekseydiniz keşke fotoğrafını ama değerlerde sorun yok gibi, sıcaklık maksimum kaç gördü acaba? Genelde çok ısınıyor diyorlar bu kart için.
8x MSAA olduğu için olabilir mi ?
Mavi ekran vermesinin sebebi RAM'lerin 3000 MHz olmasından kaynaklanabilir. Ben 2933 MHz yaptım bellek hızlarını artık mavi ekran almıyorum.
Prime95 testinden anlıyor musunuz? Onunla birlikte yaptım FurMark testini. Prime95 şu anda CPU'yu %99, RAM'i de %95 kullanıyor. Prime95'in sonuçlarına nereden ulaşabilirim? Ayrıca FPS değerleri minimum 8, maksimum 14'tü çok bir fark yok sanırım.
8x MSAA olduğu için olabilir mi ?
Bilgisayar toplu yollanmıştı BIOS'dan direkt profil 1 i seçtim. Bilgisayardan çok anlamıyorum ama RAM'in hızını nasıl düşürebilirim herhangi bir tehlikesi var mı?