RX580 Marka Önerisi

Sevgili arkadaşlar konuyu buraya kadar okudum.
AMD ile NVİDİA arasında 256 bit 8 gb kartlarda çok fiyat farkı var MSİ ekran kartlarından bahsediyorum.Bu fiyat farklarına değermi NVİDİA olarak almak?

Gaming X'in arka plaketi var mı?

Varmış galiba. Bir seride yoktu. RX 480 galiba o_O

Sevgili arkadaşlar konuyu buraya kadar okudum.
AMD ile NVİDİA arasında 256 bit 8 gb kartlarda çok fiyat farkı var MSİ ekran kartlarından bahsediyorum.Bu fiyat farklarına değermi NVİDİA olarak almak?
Dostum yenisin sanirim. Kartin gucunu biti veya GB'i belirlemez. Imzamdaki sistem toplama rehberine bakabilirsin.

Kesinlikle Sapphire. MSİ kullananlar bile Sapphire diyor, burada neden herkes MSI demiş anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI RX 580 GAMING ile MSI RX580 ARMOR aradaki fark ne Oyun olarak Tekken 7 oynuyorum sadece ve ayrıca 4k performans alabilir miyim? bu kartlardan birinden yada hangi ekran kartını almalıyım fiyatı 2000 TL'yi geçmeyecek

Gerekl mi? bilmiyorum
sistem bileşenlerim
AMD FX 8300 işlemci
16 gb ddr3 ram
R7 250x 2GB ekran kartı
750 Watt PSU

MSI RX 580 GAMING ile MSI RX580 ARMOR aradaki fark ne Oyun olarak Tekken 7 oynuyorum sadece ve ayrıca 4k performans alabilir miyim? bu kartlardan birinden yada hangi ekran kartını almalıyım fiyatı 2000 TL'yi geçmeyecek

Gerekl mi? bilmiyorum
sistem bileşenlerim
AMD FX 8300 işlemci
16 gb ddr3 ram
R7 250x 2GB ekran kartı
750 Watt PSU
Keşke yeni bir konu açsaydınız. 1,5 yıl önceki konuyu hortlatmışsınız.

@FantastikTürk Bende siyah beyaz bir takım yapma taraftarıyım.
@CeyhunG97 MSI Armor ile Gaming modeli arasında arka plakadan başka bir fark varmıdır?
@Fatih Toprak Bu parça araştırma işine giriştiğimden beri hep 8GB'lik versiyonlara baktım. Ve daha altına da bakmam diye düşünüyorum.
Merhaba,
Kartı aldınızmı? Aldıysanız sorun çıktımı, hala kullanıyormusunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı