RX580 MSI vs Sapphire

Yağız Dikmen

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu iki karttan hangisini almalıyım sizce? Bazı arkadaşlar MSI, bazıları da Sapphire dediler. Kafam açıkçası biraz karıştı. Bu konuda artı ve eksi yönleriyle beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Peki bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiye kadar 3 SAPPHIRE kart kullandım, üçüncüsü RX 470 Nitroydu, gayet serin ve performanslıydı voltaj vermeden 1380'e çıkarmıştım. En ucuzu hangisiyse onu alın.

@A7xfoREVer Evet. Arkadaşların çoğuda Sapphire serin ve performansı yüksek bir kart olduğunu söylüyorlar. Benim bir tecrübem olmadığı için güvenemiyorum Sapphire'ye.

Güvenemiyorsan MSI alacaksın. Sapphire iyi bir firmadır. Performans olarak MSI modelinin bir tık önünde Nitro modeli. Soğutma olarak başarılı bir kart. 72 derece civarlarında oyunlarda seyrediyor. İkisi arasından ucuz olanı alırdım ben. MSI almak senin kafana işlemiş bu durumda MSI al. Sistem özelliklerini de belirt.

@Akif Alakası yok dediğin mantığın, fiyat farkına bakarak bileşen kalitesine karar veremezsin, genelleyemezsin. Senin şöyle bir sorunun da var kullandığın ürün sende kötü oldu mu sen bunu genele yayıyorsun, böyle bir durum yok. Sapphire firmasına olağan düşmanlığınızın nedeni de Recep Baltaş'ın söylediği söz yüzünden.

Son düzenleme:
Hayır aksine yıllardır aynı şeyi söylüyoruz ve kullanıcıların yaşadıkları da söylediklerimizi doğrular nitelikte. Ayrıca daha bugün Nitro modellerinin alınabilir düzeyde olduğunu belirtmiştim. Sapphire eskisi kadar kötü bir marka değil ancak hala MSI veya Asus gibi markalara tercih edilmeleri doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…