RX580 MSI vs Sapphire

@Akif Yanlış bir benzetme değil, kaliteli olsaydı daha pahalı olurdu dersen cümlenin nerelere gideceğinin farkında olman lazım. Sadece işlemci ile ilgili bir durum değil, ekran kartı piyasasında da durum böyle. RX 480-580 modelleri DX 12-Vulkan destekli oyunlarda GTX 1060 6 GB modelinden daha performanslı bir kart, bu durumda pahalı daha mı iyi oluyor GTX 1060? Bazı yerlerde 1050 Tİ fiyatına RX 470 bulunuyor bu durumda marka imajı var diye Nvidia mı daha performanslı diyeceksin? Misal ekran kartı pazarında da Nvidia modelleri genel olarak daha pahalı ürünlere sahip rakip olan AMD modelleri daha ucuz ve daha performanslı, pahalı olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle. Yeterince yanlış anlaşılmadın söylediklerin sözlerin nereye gideceğini iyi düşünmen gerek, rakipleri de kadar kaliteli olmadığını baştan beri bende söylüyorum ama gidip 200-300 TL aynı model Asus ve MSI modellerine verilmez diyorum, olay bundan ibaret.

Yani buradan anlaşılıyor ki, iki marka da kaliteli. Fakat parası olan Asus, MSI alsın diyorsunuz. Benim buradan anladığım bu.
Arkadaşlar ben işimi garantiye almak istediğim için MSI veya Asus almak istiyorum. Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.

Yani buradan anlaşılıyor ki, iki marka da kaliteli. Fakat parası olan Asus, MSI alsın diyorsunuz. Benim buradan anladığım bu.
Arkadaşlar ben işimi garantiye almak istediğim için MSI veya Asus almak istiyorum. Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.
Sapphire alınca da işini garantiye almış oluyorsun.
Parası olanın MSI almasını değil, tam aksine Sapphire'nin yeterli olacağını ve 200-300 TL'ye 1-2 FPS alman, israf olur.
Ayriyetten, Sapphire, yurt dışında MSI ve Asus'dan daha pahalı bir marka.

Send by using LG.

Bence aynı kart modellerinde en ucuz olan marka tercih edilmelidir. Veya düzeltiyorum ben öyle tercih ederdim , çünkü diğer kullanıcı yorumlarından şöyle bir kanıya vardım hangi markayı alırsan al en fazla 5 - 10 fps oynayacağı.
Diğer bir konu markalar ise , MSI kaliteli parçalar kullanıyor yazılım konusundada gayet başarılı ona keza ASUS da öyle . Sapphire geçmişte ne gibi bir facia ürün çıkardı bilmiyorum ama şu anda kullandığım kart rx270 x ve gayetde memnunum. Yanlış anlaşılma olmasın sapphire fanı da değilim ama bana göre önemli olan bütçedir neye paranız ve aklınız yatıyorsa onu tercih ediniz.

Hocam ben almışken en iyisi, en kalitelisini almak istiyorum ki bir daha masraf yapmayayım. Peki şimdi şöyle bir şey sorayım. Sapphire aldıktan sonra herhangi bir yazılımsal olsun, donanımsal olsun bir sorun yaşar mıyım ? Bir de sizden Sapphire RX580 test sonuçlarını atar mısınız ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklında MSI ve Asus firmalarında kalmışsa onu al. Teknoloji şans işidir, kimse sana hangi kartın sıkıntı çıkaramayacağının garantisini veremez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yaptığım çıkarımın doğruluğunu gösteriyor.

ASUS yeni çıkacak AMD kartlarda soğutma konusunda geri kalmayacağını düşünüyorum. Belki de 1. olur. :) Düşüncelerinizi bekliyorum.

1. olsa bile o fiyat düşündürür. Çok güzel bir noktaya değinmişsin. Bilgi için teşekkürler. :)

Bu arada ben fazla tepki göstermedim hatta tepki gösterdiğim de söylenemez sadece firmalara bir "no-name" gözüyle bakıldığında fikirlerimizin ne kadar değişeceğinden bahsettim ve Asus'un eski tasarımının kötü olduğunu belirttim bunu da firmaların iyi ve kötü zamanı olduğuna getirdim. Yani savunduğum yok siz diğer kartları iyi görüyorsunuz Sapphire hariç, ben ise tüm kartların iyi olduğunu görüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı