RX580 Nitro 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 144Hz Destekler mi?

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
RX580 Nitro 8GB GDDR5 256 Bit Ekran kartı 144Hz destekler mi? Arkadaşlar Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz onu değilde; Hangi oyunları 144 FPS kaldırabilir onu düşünün. Malum AAA oyunları oynamaya kalkar iseniz o FPS değerlerini görmek biraz hayal oluyor. Ama evet destekler.

Ben kullanıyorum. Elbette destekler. Tabi yukarıdaki arkadaşların dediklerine katılıyorum. Bu durum oynayacağınız oyuna ve seçtiğiniz kalite ayarına göre değişecektir.

Neredeyse tüm kartlar 144 HZ'yi destekler. Önemli olan oyunlarda 144 ve üzeri FPS alman. Yeni çıkan oyunlarda en yüksek ayarlarda 144 FPS alamayacağın için, desteklemez mantığına giriyor. Yani 144 FPS'in altında isen, aldığın FPS kadar HZ görürsün.

Almışken para varsa 144 HZ alın. RX 580 yetmiyor ya düşünebilirsiniz ancak ileride sistem yenilersiniz monitör gene durur veya ne bileyim daha iyi ekran kartı alırsınız monitörünüzü değiştirmeye bile gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…