RX580 + R5 2600 vs RX590 + R5 1600

İleriye dönük istiyorsanız rx580 sizi idare edebilir ama ileride ekran kartını değiştiremezsiniz. Yok ben sistemi güncellemem diyorsanız rx590 tercih etmenizi tavsiye ederim. Bütçe söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Bütçem 3600 TL
Black Friday yaklaştı. Bence biraz daha bekleyip istediğiniz indirimleri kovalayarak almanız daha mantıklı olur.
İndirim tam olarak ne zaman dostum, bir bilgin var mıdır ?
Farklı firmalardan bir araya getirilen sistem muhtemelen 2 isteginizide barındıracak şekilde toplanır.
Dostum aynı firmadan toplayacağım, dediğin çok mantıklı tavsiyen için teşekkür ederim. :)
Dediğiniz karşılaştırmanın bir videosunu( yeni yayınlanmış) bir iki gün önce görmüştüm. FPS testlerinde tabiki RX590 önde ama aralarında 1-5 fps fark oluyor.Ben GTX 1660&1660Ti öneririm.
O kadar bütçem yok ama yine de, çok teşekkür ederim. :)
Dediğiniz karşılaştırmanın bir videosunu( yeni yayınlanmış) bir iki gün önce görmüştüm. FPS testlerinde tabiki RX590 önde ama aralarında 1-5 fps fark oluyor.Ben GTX 1660&1660Ti öneririm.
Videonun linki varsa bırakabilir misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı