erim2222 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 RAM Apacer Panther 8x2 3200 MHz Ekran kartı Xfx RX580 8G İşlemci R5 1600 Her şeyi denedim. DDU ile driverlari sildim yükledim, format attım, DisplayPort, HDMI kablosu denedim, termal macunları yeniledim, RAM'lerin yerlerini değiştirdim ama hala bu saçma sorunu yaşıyorum.
Her şeyi denedim. DDU ile driverlari sildim yükledim, format attım, DisplayPort, HDMI kablosu denedim, termal macunları yeniledim, RAM'lerin yerlerini değiştirdim ama hala bu saçma sorunu yaşıyorum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.343 Çözümler 952 5 Mayıs 2023 #11 erim2222 dedi: Yok yaklaşık 5 yıldır kullandığım sistem Genişletmek için tıkla... OCCT GPU testi deneyin bir de. Artı 0 Eksi
erim2222 dedi: Yok yaklaşık 5 yıldır kullandığım sistem Genişletmek için tıkla... OCCT GPU testi deneyin bir de.
KS KS erim2222 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #12 erim2222 dedi: Yok yaklaşık 5 yıldır kullandığım sistem Genişletmek için tıkla... Düzeltmekle daha fazla uğraşmayacağım yeni bir sistem alacağım yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
erim2222 dedi: Yok yaklaşık 5 yıldır kullandığım sistem Genişletmek için tıkla... Düzeltmekle daha fazla uğraşmayacağım yeni bir sistem alacağım yardımınız için teşekkürler.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.343 Çözümler 952 5 Mayıs 2023 #13 Yani sorun PSU da görünüyor, başka bir PSU ile test etme şansınız varsa, sorun tespit edilir, tabii sistem değiştirmek sizin tercihiniz. Artı 0 Eksi
Yani sorun PSU da görünüyor, başka bir PSU ile test etme şansınız varsa, sorun tespit edilir, tabii sistem değiştirmek sizin tercihiniz.
KS KS erim2222 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #14 Marix dedi: Yani sorun PSU da görünüyor, başka bir PSU ile test etme şansınız varsa, sorun tespit edilir, tabii sistem değiştirmek sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm ekran kartına macun sürerken 1 vida az takmışım o da temassızlık yapmış. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Yani sorun PSU da görünüyor, başka bir PSU ile test etme şansınız varsa, sorun tespit edilir, tabii sistem değiştirmek sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm ekran kartına macun sürerken 1 vida az takmışım o da temassızlık yapmış.