RX580 sistemde Forza Horizon 4 oynarken sürekli çöküyor

Karusd

Hectopat
Merhaba, format attım tüm sürücüleri değiştirdim ama Forza 4 her 10-15Dk'da bir çöküyor.
Sıcaklıklar bu şekilde 74-76 arası.

Merhaba, format attım tüm sürücüleri değiştirdim ama Forza 4 her 10-15Dk'da bir çöküyor.
Sıcaklıklar bu şekilde 74-76 arası.

Eki Görüntüle 2000218

O sıkıntı oyundan kaynaklıdır büyük ihtimalle çünkü ben de eskiden oyunuyordum bende de yarım saatte ya da 1 saatte bir atardı şimdi Horizon 5 var o da aynı.
Forza fix diye bir dosya var onu indir dene ama onu açınca da arkadan mesela YouTube'a falan giremezsin. Başlatmak için + oyundan çıkmak için - ye basman gerek.

Bir anda oyun kapanıyor herhangi bir hata vermiyor.

Diğer sistem parçalarımı yazmayı unutmuşum bu arada işlemcim Ryzen 5 2600 anakartım B350-F 16 GB RAM.
Diğer oyunlarda var mı bir hata. İlk başta aşağıdaki rehberi deneyin;

Daha sonra msconfig'den hizmetler kısmından AMD crash defender benzeri olan şeyi kapatın.

Tekrar deneyin.

Yine olmazsa aşağıdaki rehberi yapın;

Yine olmazsa büyük ihtimalle ya parçalar birbirine sıkıntı çıkarıyordur (benim rx 570'de de ilk başta öyleydi parçaları düzelttim sorun halloldu. hassas kart, parçaların iyi olması lazım) ya da oyunda hata vardır büyük ihtimalle.

Hocam wattman hatasının net çözümü yok. Yük altında bir anda kesiliyor ve bunun onlarca farklı sebebi olabilir. Bendeki sebep ekran kartıma gelen güç kablosunun 1 tanesi yanmıştı. Bunu çok sonra fark ettim. Güç kablolarınızı kontrol edin. Sebep bu olabilir.

wattman hatası değil hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…