RX580 sisteme 2K monitör alınır mı?

Talhacolak1903

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek
Sadece bilgisayarda oyun oynanmadığı için artık 2K bir monitöre geçmek istiyorum fakat Warzone'da mesela 100 küsur FPS alıyorum bu geçişten sonra büyük ihtimal 60 70 mi alacağım? FPS aşırı bir şekilde mi düşecek? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
VSR ile 2K çözünürlükte kaç FPS aldığımızı deneyebilirsiniz. Bence alınabilir. İleride ekran kartını yükselttiğiniz zaman monitör derdine düşmezsiniz.
Deneyeceğim teşekkürler.
RX 580 için tavsiyem 1080P 144Hz monitör almanızdır. O kart 2K'da yer yer oyuna göre zorlanabilir.

Aslında artık görüntüleri daha kaliteli görmek istiyorum merak ettiğim de 1080P TN paneldi sanırım 2K TN panel de aynı renk canlılığı yoktur değil mi? 2K'nın panel fark etmeksizin daha iyi renk vereceğini düşünüyorum ama işte bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen.

Deneyeceğim teşekkürler.

Aslında artık görüntüleri daha kaliteli görmek istiyorum merak ettiğim de 1080P TN paneldi sanırım 2K TN panel de aynı renk canlılığı yoktur değil mi? 2K'nın panel fark etmeksizin daha iyi renk vereceğini düşünüyorum ama işte bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen.
TN panel TN paneldir. Çözünürlüğün artması veya azalması renk canlılığını etkilemez. Kart 2K Ultra ayarlar için yetersiz kalabilir. 1080P 144Hz İPS panel monitör alın, rahat edin.

AMD Adrenalin de VSR olarak geçiyor. Sizin dediğiniz NVDİA nın kullandığı terim.
Sadece bilgisayarda oyun oynanmadığı için artık 2K bir monitöre geçmek istiyorum fakat Warzone'da mesela 100 küsur FPS alıyorum bu geçişten sonra büyük ihtimal 60 70 mi alacağım? FPS aşırı bir şekilde mi düşecek? Teşekkürler.
Ben 720p tv ile VSR açık 2K oynuyorum. AC Origins High ayarlarda 40-60 arası, Watch Dogs 2 High 50-60 FPS alıyorum. Anlayacağınız 144 hz için uygun değil.

O 2k ya para vereceğine sisteme yatırım yap derim. 1080p 144hz monitör al ve sistemini arttır derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı