RX580 Stoklara Geliyor mu?

Tugra B

Hectopat
Daha fazla  
Aorus RX580 amazon.de`de stoklarda var olarak gorunuyordu. Acaba stoklara geri mi geliyor yavas yavas? Yoksa stokta kalmis 2-3 kart mi satiliyor?

Linkler:

GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 4GB GDDR5 HDMIx1 DPx3: Amazon.de: Computer & Zubehör

GIGABYTE Radeon RX 580 GAMING 8GB GDDR5 HDMIx1 DPx3: Amazon.de: Computer & Zubehör

GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 XTR 8GB GDDR5 HDMIx1 DPx3: Amazon.de: Computer & Zubehör

Fakat dikkatimi ceken ASUS, MSI gibi markalarda sadece on siparis benzeri durumlar varken bu kartlar 2-4 hafta icerisinde gonderilir yaziyor? Kafami kurcaladi aslinda. Tam 1060 siparisi vercektim sansimi deneyim dedim ve bununla karsilastim. Umarim madenciler on siparisten somurmez.

RX 580 modeli 1600 TL fiyatına alınacak kart değil, madencilik yüzünden kartın fiyatını artıran çakal sitelere para kaptırmayın. Eski satıldığı fiyatlara bulursanız RX 580-480 8 GB modelini alın, bulamazsın ve bulduğunuz yerde fiyat aşırı ise almanız gereken kart GTX 1060 6 GB modelidir.

Farklı sitelerde ben de stoklarda gördüm. Fakat denildiği gibi fiyatı 1600 TL üstü. İkinci el olanları bile 1800 TL den alıcı buluyor.Hal böyle olunca aklı olan oyuncu gidip GTX1070 veya GTX1060 alır. Şu an birçok insan bekliyor fakat herkesin bir sabrı var ;) Fiyat ve stoklara düzenleme gelmeden alınmaz alınmamalı.

Hocam 1600TL falan yine iyi diyecegim nerdeyse. Amaozon`da 1070 450 Dolar iken RX580 ikinci el olarak 800 Dolara satisa konuluyor. Umarim alan insanlar olmaz.

Bu fiyat bandında oyun amaçlı kullanacak olanlar için mantıklı değil. Ben de sistem toplayacağım. Bu ay sonuna kadar bekleyip göreceğiz. Düzenleme gelmezse kendimi zorlayıp GTX1070 alırım. Gücüm yetmezse GTX1060 alırım.

1600TL ile gelmeyecegini dusunuyorum. Su anda hicbir yerde olmadigi icin cakallar fiyati 1600+ bandina cekiyor. Sinerji vb. sitelerde hic sanmiyorum 1600TL olacagini. 1300TL civari olur buyuk ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı