RX580 sürekli çöküyor

Ali Şamcı

Kilopat
Yer
Kırık koltuk
Daha fazla  
Meslek
Avare
Arkadaşlar bir ara sadece Battlefield 1 oynarken oluyordu şimdi neredeyse her oyunda hatta boştayken bile crash veriyor. Crash verdikten sonra hızı 1350 MHz'ye getirip ısınıyor (boşta iken) sizce kart mı bozuk yoksa yazılımsal bir sorun mu? 1-2 kere overclock yaptım ama AMD'nin kendi yazılımından o da. Driverları DDU ile kaldırıp tekrar kurdum clean boot da denedim hiçbir şey etki etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC sırasında voltajları abartmışsınız büyük ihtimalle. Önce onu normal ayarlarına çekin. Boşta iken MHz yükseltmesinin çözümü:
Radeon Software uygulamasını açın-ayarlar-ekran-özel çözünürlüklerin sağ tarafında yeni oluştur yazısı var ona tıklayın-zamanlama standartını cvt azaltılmış tıklama olarak değiştirip oluşturun.

OC sırasında voltajları abartmışsınız büyük ihtimalle. Önce onu normal ayarlarına çekin. Boşta iken MHz yükseltmesinin çözümü:
Radeon Software uygulamasını açın-ayarlar-ekran-özel çözünürlüklerin sağ tarafında yeni oluştur yazısı var ona tıklayın-zamanlama standartını cvt azaltılmış tıklama olarak değiştirip oluşturun.

Yeni oluştur yazısı yok maalesef.

Ah kusura bakmayın şimdi fark ettim deneyip haber veririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    158,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı