Merhabalar,
Bilgisayarımı yeniden başlattım ve siyah ekranda kaldı kasanın yeniden başlatma tuşuna bastım ve geri açıldı sonrasında ekranda bu bildirim belirdi:
Bir şey olmamıştır dedim sonrasında yeniden siyah ekran verdi ve açıldı ve şu bildirim geldi.
Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tamam, içinizin rahat etmesi bakımından Çekirdek hızını/saat hızını ( core clock ) 100Mhz düşürün ve güç ayarlama kısmını % cinsinden en sona çekin. Muhtemelen %30 olur zaten.
Ekran kartının sürücüsü çökmüş. Yeniden başlatırken arkada oyun vs açık mıydı? O.C, U.V gibi işlemler yaptıysanız yapmayın. RX serisinde o hatayı almayan yoktur, canınızı sıkmayın. Sürekli olmaya başlarsa tekrar konu açın.
Ekran kartının sürücüsü çökmüş. Yeniden başlatırken arkada oyun vs açık mıydı? O.C, u. V gibi işlemler yaptıysanız yapmayın. RX serisinde o hatayı almayan yoktur, canınızı sıkmayın. Sürekli olmaya başlarsa tekrar konu açın.
Tamam, içinizin rahat etmesi bakımından Çekirdek hızını/saat hızını ( core clock ) 100Mhz düşürün ve güç ayarlama kısmını % cinsinden en sona çekin. Muhtemelen %30 olur zaten.
Tamam, içinizin rahat etmesi bakımından çekirdek hızını/saat hızını ( Core clock ) 100MHz düşürün ve güç ayarlama kısmını % cinsinden en sona çekin. Muhtemelen %30 olur zaten.