Çözüldü RX580 undervolt sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ChicagoMade

Hectopat
ASRock RX580 8 GB ekran kartında en ufak voltaj düşürmemde bile crash yiyorum oyundan atıyor. Sebebi nedir?

Çözüm
Sürücü sürümü derken tam anlamadım? AMD Driver'ını diyorsanız o güncel en son sürüm.
Hayır son sürümü sıkıntı çıkarmış olabilir anlamında dedim. "WHQL" diye geçen sürümü indirin. Onda da olmazsa core clock düşürerek yapabilirsiniz sanırım. Ancak o da performanstan kayıp verir.
Undervolt şans işidir. Core clock düşürerek yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum ancak önce sürücü sürümünü değiştirip deneyin. Onla da alakalı olabiliyor.

Sürücü sürümü derken tam anlamadım? AMD Driver'ını diyorsanız o güncel en son sürüm.
Hayır son sürümü sıkıntı çıkarmış olabilir anlamında dedim. "WHQL" diye geçen sürümü indirin. Onda da olmazsa core clock düşürerek yapabilirsiniz sanırım. Ancak o da performanstan kayıp verir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…