RX580 Ses Sorunu

Doğru yok ama ileride sorun olursa ve garanti bitmiş olursa daha kötü olmaz mı? Ben olsam şimdi gönderirdim.

Garantiye göndermeyi istememe sebebim zaten maksimum 7-8 ay içerisinde değişeceğim. Bir de bu garanti işleri hiç sarmıyor beni ben daha garantisi adam akıllı çalışan bir şirket görmedim ya. İyice sinir stres sahibi oluyorsun bu sefer.

Benim yan kapak açık olduğundan bazen kulağıma takılıyor. Dota gibi oyun oynuyosam frekansı düşüyürum biraz. Fps yeterli zaten. ses duyulmuyor. 1340 normalde 1200 lere getiriyorum.

Intel fanboyluk olmasın ama AMD almayacaktın en başta.

Sanırım RTX 2080 Ti, 2070, 2070 Super gibi ekran kartlarında da bu sorunların olduğunu görmedin daha önce. Coil Whine bu firmaların suçu değil. Yarın RTX2060 alsam belki onda da çıkacak. Üstelik daha güçlü kartlarda traktör sesi gibi oluyor bu. İnternetten araştırabilirsin.

Şu konuyu sistemi topladıktan 3-4 ay sonra açmıştım ve o zamandan beri de sorun tekrarlamadı bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı