RX580 ve FX 8300 PUBG Mobile Düşük FPS

Güneş Akçığ

Hectopat
Daha fazla  
Toplama bir bilgisayar satın aldım özellikleri resimlerde görünüyor. Bu sisteme rağmen beklediğim performansı alamıyorum. PUBG Mobil'de en düşük ayarlarda 40 FPS zor alıyorum. Sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• 22.PNG
    22.PNG
    7,6 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam, Mobil PUBG yüksek işlemci istiyor desek yeridir. FX6300 ve FX8300 de kullandım her ikisinde de sorunlu mobil pubg. i3-8100 , i3-9100 ve i5-9400f de herhangi bir sorun yapmıyor yada yeni nesil işlemcilerde. Ekran kartın yeterli zaten. İşlemci yetersiz geliyor.

Toplama bir bilgisayar satın aldım özellikleri resimlerde görünüyor. Bu sisteme rağmen beklediğim performansı alamıyorum. PUBG Mobil'de en düşük ayarlarda 40 FPS zor alıyorum. Sebebi ne olabilir?
Bende de aynı sorun var oyun emulator olduğundan kökten sorunlu grafikleri akıcı ve extreme alın kenar yumuşatmayı ve gölgeleri kapatın iyi oluyor.

Bilgisayarınız diğer oyunlarda problem çıkarmıyorsa sorun PUBG mobile ile ilgilidir zaten emulatorden oynandığı için akıcılık hissiyatı vermemesi doğal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı