İşlemcim Ryzen 5 5600X. Şu anki ekran kartım çok kötü, işlemci iyi olsa bile ekran kartı çok berbat, GTX 560 Ti. Biri RX580 + R5 3600 ve bir de üstüne para istiyor. Sizce mantıklı bir takas mı, eğer mantıklı ise üstüne ne kadar vermeliyim?
O zaman para biriktirip alacağım.Mantıksız. O ekran kartı bir şekilde güncellenir. Ama R5 3600 için ekran kartı sınırı daha belirgin.
Şu an RX 6600 gibi bir kart var ki ikinci el piyasası inanılmaz düşük. Direkt hedefiniz olabilir.O zaman para biriktirip alacağım.
Onlarda baktım fakat en ucuz 3000tl. Maalesef o kadar Bütçem yok. Biriktirene kadar tüm hevesim giderŞu an RX 6600 gibi bir kart var ki ikinci el piyasası inanılmaz düşük. Direkt hedefiniz olabilir.
RX 580'le de hevesiniz öyle arşa çıkmaz yani. R5 3600'ün de RTX 3060 dahi yetemediği yerler oluyor. Yani vereceğiniz işlemci karşılığında alacaklarınız sizi "eh işte" diye kurtarır.Onlarda baktım fakat en ucuz 3000tl. Maalesef o kadar Bütçem yok. Biriktirene kadar tüm hevesim gider.
Yok yanlış anladınız işlemciyi vermeyeceğim. Paramı biriktirip alacağım. Ben rx6600 için dedim "Biriktirene kadar hevesim gider" diyeRX 580'le de hevesiniz öyle arşa çıkmaz yani. R5 3600'ün de RTX 3060 dahi yetemediği yerler oluyor. Yani vereceğiniz işlemci karşılığında alacaklarınız sizi "eh işte" diye kurtarır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.