Arkadaşlar AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar bu ürünü bugün akşam sanırım alacağım. Bundan daha iyi verebileceğiniz tavsiye var mı?
Bende R5 2600 var arkadaşa ise 9100F önerdim ve onu kullanıyor. Test sonuçlarını bilmem ama arkadaş işlemciden şikayetçi. Hiç durmadan yüzde 100 olup darboğaz yapıyor. Kullandığı ekran kartı da 1660 Super modelinden çok daha düşük. Ben R5 2600 işlemcim ile 1660Ti besleyebiliyorumEki Görüntüle 540163
Dostum senin için şu şekilde bir sistem toplamaya çalıştım. İşlemciye "i3-9100f" dememek lazım, oyunlarda ve benchmark testlerinde R5-2600 ile karşılaştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın.
Elinde depolama birimleri var diye sepete eklemedim. Kampanyalı ürünler olduğu için sepete birer tane ekleyebiliyorum fakat RAM'i ayrıca bir tane daha alarak 16GB yapabilirsin. Bu sistemi bir değerlendirmeni isterim.
Bende R5 2600 var arkadaşa ise 9100F önerdim ve onu kullanıyor. Test sonuçlarını bilmem ama arkadaş işlemciden şikayetçi. Hiç durmadan yüzde 100 olup darboğaz yapıyor. Kullandığı ekran kartı da 1660 Super modelinden çok daha düşük. Ben R5 2600 işlemcim ile 1660 Ti besleyebiliyorum.
Rampage kasa ve Z serisi anakart da o sisteme aşırı gereksiz olmuş.
Bende R5 2600 var arkadaşa ise 9100F önerdim ve onu kullanıyor. Test sonuçlarını bilmem ama arkadaş işlemciden şikayetçi. Hiç durmadan yüzde 100 olup darboğaz yapıyor. Kullandığı ekran kartı da 1660 Super modelinden çok daha düşük. Ben R5 2600 işlemcim ile 1660Ti besleyebiliyorum
Rampage kasa ve Z serisi anakart da o sisteme aşırı gereksiz olmuş.
Arkadaşlar şunu merak ediyorum; AMD işlemci ve AMD ekran kartı ile AMD işlemci ve NVIDIA ekran kartı arasında performans farkı oluyor mu?
Ekran kartının AMD veya Nvidia olmasına göre bir fark oluşmuyor. Kartın gücü neyse oyunda onu alırsın. Tabi darboğaz olmadığı süreceArkadaşlar şunu merak ediyorum; AMD işlemci ve AMD ekran kartı ile AMD işlemci ve NVIDIA ekran kartı arasında performans farkı oluyor mu?
O zaman bir nokta koyalaım. Hazır sistem almam lazım. Tavsiye ve önerileriniz içi teşekkür ederim. Bu akşam bir sistem alacağım. Sizce;
.AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
.INTEL 9400F-MSI GTX1650 SUPER VENTUS XS OC-H310-A PRO-WD 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-MSI GTX1650 SUPER VENTUS XS OC-H310-A PRO-WD 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
.INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayarwww.vatanbilgisayar.com
İlk sistemde RAM frekans hızı yüksek. Diğerlerininde ekran kartı. Sonuncuyu alabilir miyim bilmiyorum ama tavsiye ederseniz bütçeyi zorliyacağım. Sizce hangisi? Sonradan SSD ve RAM takviyesi yapılacak.
En mantıklısı 3. sistem olur ama onun da kasa ve PSU modeli kalitesiz. Bir de Mining için üretilmiş bir anakart takmışlar. Bunlar 2. sistem için de geçerli. En mantıklısı ilki gibi geliyor. Yine de bence tek tek almaya çalışın. Toplamak çok zor bir şey değil.O zaman bir nokta koyalaım. Hazır sistem almam lazım. Tavsiye ve önerileriniz içi teşekkür ederim. Bu akşam bir sistem alacağım. Sizce;
.AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
.INTEL 9400F-MSI GTX1650 SUPER VENTUS XS OC-H310-A PRO-WD 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-MSI GTX1650 SUPER VENTUS XS OC-H310-A PRO-WD 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
.INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayarwww.vatanbilgisayar.com
İlk sistemde RAM frekans hızı yüksek. Diğerlerininde ekran kartı. Sonuncuyu alabilir miyim bilmiyorum ama tavsiye ederseniz bütçeyi zorliyacağım. Sizce hangisi? Sonradan SSD ve RAM takviyesi yapılacak.