Tamam hocam yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Sanırım kararım RX580'li sistemden yana, eğer sistemde aşırı ısınma olursa Driver'lerden dönüş hızını arttırırım. Umarım fazla ısınma sorunu olmaz.
Edit: Hocam son bir şey daha eklemek istiyorum. Zaten E-spor oyunlarında pek ısınacağını düşünmüyorum. Eğer PUBG, GTA V gibi oyunlarda ısınma gözlemlersem yüksek ayarlardan ortaya geçerim. Benim için çok önemli değil.
Kartinizin sensorlerinde bir sorun olabilir. Hayatimda ilk kez bu kadar serin calisan bir RX 580 gordum cunku. Size inaniyorum zaten fakat bir aksilik var bu iste sanki.
Tamam hocam yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Sanırım kararım RX580'li sistemden yana, eğer sistemde aşırı ısınma olursa Driver'lerden dönüş hızını arttırırım. Umarım fazla ısınma sorunu olmaz.
Hayirli olsun diyeyim. Ekran karti seceneklerinde daha bilindik markalar var mi Türkiye icin RX 580 4 GB bilinen bir marka alabilirsiniz isterseniz hem fiyat da artmaz bir sorun oldugunda garantisi vs daha rahat olur.
Kartiniza bir zarar vermez buyuk ihtimalle fakat bazi ekran kartlarinda sicaklik degerleri yanliş gosteriliyordu. Belki de programla alakalidir orasini bilemem.
Hayirli olsun diyeyim. Ekran karti seceneklerinde daha bilindik markalar var mi Türkiye icin RX 580 4 GB bilinen bir marka alabilirsiniz isterseniz hem fiyat da artmaz bir sorun oldugunda garantisi vs daha rahat olur.
Kartiniza bir zarar vermez buyuk ihtimalle fakat bazi ekran kartlarinda sicaklik degerleri yanliş gosteriliyordu. Belki de programla alakalidir orasini bilemem.
Hem MSI Afterburner hem de AIDA 64'den baktım sıcaklıklara. Sanırım ikiside yanlış göstermez. @gleran@Donald the Great 45 Dakikalık Witcher 3'den sonra sıcaklıklarım bu şekilde. Bu arada işlemcide (Ryzen 3 1200AF) 4GHz'ye overclocklu, stok soğutucuyla. Resmi kırpmak zorunda kaldım. 4MB'den büyük dosya kabul etmiyor. Not: 55 Dereceye kadar çıkıtğı oluyor sıcaklığın.