RX580 WattMan Hatası

roskevv1907

Hectopat
Katılım
13 Ağustos 2019
Mesajlar
262
Yer
Çorlu/TEKİRDAĞ
Artık yıldırma derecesine getiren hata hiçbir şey oynayamıyorum bazen masaüstünde bile hata verdiği oluyor, ekran kartı sürücüsü zaman aşımına uğradı ekran kartınızı güncelleyin diyor, fakat güncel olan sürümü kullanıyorum.
RX580 8 GB
Gigabyte B450M S2H
16 GB RAM
Ryzen 5 2600 sistem özellikleri.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam herhangi bir çözüm denediniz mi, denediyseniz hangi çözümleri denediniz?

GPU frekansını 50mhz aşağı indirmeyi dener misiniz?
DDU ile ekran kartını silip önceki sürüme geçtim fabrika ayarlarına geri yükledim hiçbir çözümü olmadı. GPU frekansına müdale edemiyorum manuel değiştirdikten sonra kaydete basıyorum eski ayarlarına geri dönüyor. Ancak oyun profillerinde değiştirebiliyorum global ayarda değişiklik yapmama izin vermiyor.
 
Çözüm yazıyorum dostum. AMD sitesinden son sürümü indir kur güzelce. Sonra Afterburner indir kur sonrasında AMD sitesinden stok RX580 GPU değerlerine bak Afterburner ile aynı seviyeye getir kaydet. Sonra tekrar yaz buraya.
 
Sonra Afterburner indir kur sonrasında AMD sitesinden stok RX580 GPU değerlerine bak Afterburner ile aynı seviyeye getir kaydet. Sonra tekrar yaz buraya.
Afterburner çöpü ile niye yapıyor? Kapı gibi Radeon Software var. Ayrıca sürücüyü silip tekrar yüklediğinde tüm ayarlar eski haline döner, yani stok haline.
 
Afterburner çöpü ile niye yapıyor? Kapı gibi Radeon Software var. Ayrıca sürücüyü silip tekrar yüklediğinde tüm ayarlar eski haline döner, yani stok haline.

Dostum AMD çöktüğünde ayarlar direk sıfırlanıyor. MSI Afterburner ile böyle bir şey yaşamadım kaç yıldır. Üstüne bir de riva tuner de yanında geliyor kolayca oyun içi değerleri de takip eder adam.
 
@CANERION Oyun içi değerleri takip etmek için kursun zaten. Dediğim gibi RX 580 zaten şuan stok halde. Afterburner'ı önermiyorum. Radeon Software hem daha detaylı hemde daha kullanışlı.
 
@CANERION oyun içi değerleri takip etmek için kursun zaten. Dediğim gibi RX 580 zaten şu an stok halde. Afterburner'ı önermiyorum. Radeon Software hem daha detaylı hem de daha kullanışlı.

Ben bu dediklerini çok önceden yaptım sonucundan memnun kalmadığım için zaten extra yazılım söyledim. O bahsettiğin ince ayarlara çok girmişliğim de var yani yabancısı değilim AMD'nin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı