RX580 yamukluk bir sorun yaratır mı?

Fatih Özer_23

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konuyu uzatmak istemiyorum. Ekran kartım yamuk duruyordu elimde bir kalem vardı, kalemle ekran kartının yamukluğunu düzelttim. Şu anda sabit duruyor ama ekran kartı için herhangi bir sorun teşkil eder mi size sormak istedim, görseli yüklüyorum.

IMG_20201016_075800.jpg

IMG_20201016_075800.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalem sakat gibi sanki eğer imkanın varsa 90 TL ydi sanırım ben ekran kartı destek aparatı almıştım bir siteden şimdi link atamıyorum sorun olur diye ama "ekran kartı destek aparatı " çıkar işini görür bende ROG STRIX 580 var ağır kalıyordu düzeldi.

Bu kadar yamuk olmasının bir problem oluşturacağını sanmam. Ben Asus Rog Strix rx 580 kullanıyorum. Benim kart biraz yamuk duruyor ama bir sıkıntı oluşturmuyor.

Çok orijinal bir çözüm bulmuşsunuz ama kalem riskli. Yuvarlak yapısı gereği o mesafeden düşerse zıplayabilir ve çarpmaması gereken bir yere çarpıp zarar verebilir. İhtiyacınız olan şey köpük, mantar veya karton gibi hafif ve zararsız bir malzeme. Ben eski kasamda pizza kutularının içindeki üç bacaklı yuvarlak şeyleri kullanmıştım. 4 taneyi üst üste yapıştırınca ve en alttakinin bacağını 1-2mm kesince tam olmuştu :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı