gorkemcinar
Hectopat
RX 580'den 1660Ti'a geçmek bence gereksiz. En azından RTX serisi bir karta geçilirse daha mantıklı olur. (Şahsi fikrim) 
En az RTX 2060 - RX 5600XT almanızı öneririm. Yerinizde olsam 3000 serisi ve RDNA2 gibi yeni gelecek GPU'ları beklerdim.
Hocam model ve soğutma önemli kartlarda. 82-83 de çok abartı bir sıcaklık değil. Ekstra fan alarak 5 derece kadar düşüş yaşayabilirsiniz.Yok estağfurullah ne güvenmemesiaklıma takıldı sadece kafamı çok kurcalıyor ya RAM alınca yine drop yersem diye
sorunum ya ekran kartıyla alakalıysa diye falan. 82-83 derecelere çıkıyor çünkü kart.
Hocam model ve soğutma önemli kartlarda. 82-83'de çok abartı bir sıcaklık değil. Ekstra fan alarak 5 derece kadar düşüş yaşayabilirsiniz.
Büyük bir sıçrama bekliyorum ben bu tür donanım güncellemelerinden, o yüzden gereksiz buluyorum. Yani elindeki kart bence güçlü ve yeterli.
R5 2600 gayet güçlü bir işlemci hocamsorunsuzca RX 5700 veya RTX 2060S besleyebilir. 2K'da 2080 bile besler. Ucuz bir işlemci olması gözünüzde küçültmesin.
RX580'de oldukça güçlü bir kart. Yükseltme için bu 2 karttan birisi tercih edilmeli bana göre. Kişisel düşüncem ise Ultra ayar takıntınız yoksa 3-4 yıl sizi götürdükten sistem yükseltmesi yapmanız yönünde.
Sıcaklık konusuna gelirsek, sıcak havada normaldir. 80 derece riskli bir değer olmamasına rağmen daha sıcak havalarda 90 görürse hava akışı iyileştirmesi gerekir.
Bende dolarda ve yeni gelen vergilerin üzerine gelecek vergilerde büyük bir sıçrama bekliyorum. Bence ne alacaksanız bir an önce alın. Yoksa yakında GT 1030 bile alamazsınız. Daha geçen gün 800 ithal ürüne, bilgisayar parçaları da dahil ek vergi geldi. Dolar ve altında da fırtına öncesi sessizlik var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.