RX580'den RTX2070'e geçilir mi ?

Neden istediği performansı alamıyor? 2070, RX 480'den daha mı az performans veriyor? RX 480 ile 60 fps alırken, 2070 ile 30 fps mi alacak?

Neden mi?

Çünkü 1080P'de kart tüm gücünü kullanmayacak. Yarıda çalıştıktan sonra o karta para verip satın almanın anlamı yok.

RTX 2070 ile 1080P'de tam performans alamazsınız.

Monitörü değiştirmeyeceksiniz gerek yok.
Yanlış bilgi vermeyin. GTX 10XX serisinde yüksek kartlarda 1080p sorunluydu fakat RTX 20XX serisinde artık herhangibi bir darboğaz sorun değil. RTX 2070 alabilirsiniz.

Neden mi?

Çünkü 1080P'de kart tüm gücünü kullanmayacak. Yarıda çalıştıktan sonra o karta para verip satın almanın anlamı yok.

O zaman öyle yazın. Sanki daha düşük performanslı bir kart gibi söylüyorsunuz. Ayrıca size göre anlamı yoktur fakat başkalarına göre anlam ifade edebilir. Ben halen eski Warcraft 3 oyununu oynuyorum ve dün 1070 aldım. Ekran kartsız bile 100+ fps alabileceğim bir oyun.

Yanlış bilgi veren kim? Ayrıca 10XX serisinin 1080P çözünürlükte sorunlu olduğunu da nerden çıkardın?

RTX 2070 1080P için israftan öteye gidemez.

O zaman öyle yazın. Sanki daha düşük performanslı bir kart gibi söylüyorsunuz. Ayrıca size göre anlamı yoktur fakat başkalarına göre anlam ifade edebilir. Ben halen eski Warcraft 3 oyununu oynuyorum ve dün 1070 aldım. Ekran kartsız bile 100+ fps alabileceğim bir oyun.

Konu FPS meselesinden ibaret değil.

İlk başta çekiliş yapacağım diye bir mesajınız var ve ondan sonra mesaj yazmamışsınız. Olmayan mesajların nesini okuyacağım? 2. mesajınızı yeni atmışsınız. Kimi kandırıyorsunuz? Forumdan yasaklanmalısınız bence.
Kartında sorun olduğu için gönderememiş hediyeleri. Dikkatli bakarsanız görürsünüz.

Herkes alınmaz performans vermez kendine göre yorum yapmış adam ileriye dönük yatırım olarak alıcak belki ilerleyen zamanda 2 veya 4k monitör alır.
Bazı arkadaşları sağ duyulu olmaya davet ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı