Yanlış bilgi vermeyin. GTX 10XX serisinde yüksek kartlarda 1080p sorunluydu fakat RTX 20XX serisinde artık herhangibi bir darboğaz sorun değil. RTX 2070 alabilirsiniz.
O zaman öyle yazın. Sanki daha düşük performanslı bir kart gibi söylüyorsunuz. Ayrıca size göre anlamı yoktur fakat başkalarına göre anlam ifade edebilir. Ben halen eski Warcraft 3 oyununu oynuyorum ve dün 1070 aldım. Ekran kartsız bile 100+ fps alabileceğim bir oyun.
O zaman öyle yazın. Sanki daha düşük performanslı bir kart gibi söylüyorsunuz. Ayrıca size göre anlamı yoktur fakat başkalarına göre anlam ifade edebilir. Ben halen eski Warcraft 3 oyununu oynuyorum ve dün 1070 aldım. Ekran kartsız bile 100+ fps alabileceğim bir oyun.
İlk başta çekiliş yapacağım diye bir mesajınız var ve ondan sonra mesaj yazmamışsınız. Olmayan mesajların nesini okuyacağım? 2. mesajınızı yeni atmışsınız. Kimi kandırıyorsunuz? Forumdan yasaklanmalısınız bence.
Herkes alınmaz performans vermez kendine göre yorum yapmış adam ileriye dönük yatırım olarak alıcak belki ilerleyen zamanda 2 veya 4k monitör alır.
Bazı arkadaşları sağ duyulu olmaya davet ediyorum.